|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
maticna ne ocitava mrezni hardvere ili lan
pozz, dobio sam od bratica ABIT IN9 680i 32X-MAX maticnu i on kaze da je kod njeg bilo sve ok. evo link: http://www.neoseeker.com/Articles/Ha...t_in9_32x-max/ sve ostale komponente su iste iz moj komp, uglavnom sve radi ok, windowse dignem (probao i 7 i xp, oba 64 bit) ali cim se zavrsi instalacija windowsa i kad krenem instalirati drajvere maticna jednostavno nedaje ethernet adaptere, i nemam internet. koje god drajvere instalirao nema ih, jednostavno ih nema u device menageru, nepostoji network adapters. u biosu su ukljuceni oba ( jer ima dva izvoda za mrezu) tako da nije problem u tome, cak sam probao iskljucit jedan a drugi ostavit i nista. sve ostalo radi ok, i igre i programi, svi ostali drajveri se instaliraju ok (zvuk , chipset...) e sad ovako, na internetu sam nasao jednog koji je imao isti problem, i njegovo rjesenje je bilo da kad se instaliraju windowsi i drajveri koje mislim da trebaju za network, treba ugasit komp, resetirat bios i upalit ga bez ulazenja u njeg nego da ga pustim da odma ucitava windows i ONDA JE SVE OK, WINDOWSI STVARNO ODMA NADU DRAJVERE JER SE I U DEVICE MENAGERU ODJEDNOM POJAVE ADAPTERI, i sve 5, dok ga ne ugasim ili ne restartiram ![]() To sad ispada da kad god ocu imat mrezu moram reset biosa napravit prije nego upalim komp, sto sam i radio jedan dan a onda stavio staru maticnu jer mi se to nije dalo i mislim da nije zdravo za maticnu dali ima tko kako rjesenje, pomozite.... e da i stavljao sam i novi bios i opet isto, jbg!! hvala Zadnje izmijenjeno od: Damir Kelic x. 22.07.2010. u 00:18. Razlog: a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Defaultni Windows 7 NIC driveri?
Igor Batinic Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.07.2010. u 15:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
probao isto, nisu problem drajveri, neg maticna jer neda izgleda windowsu da nade ethernet adapters, kad resetiram bios onda bude sve ok, odma prihvati drajvere koje sam vec skinuo i instalirao, i sve 5 dok ga ne ugasim ili restaritram...... ![]() mislim da cu ja to morat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
haha stavio natrag stari bios i f... vise se nejavlja, upale se ventovi i to je to, nece ni do biosa uc. sad me zanima jer to znaci da je skroz osla il joj jos uvijek ima spasa.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |