|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Lan
e ovako! imam dva umrežena kompa bez switcha,znači direkno spajana mrežna sa mrežnom kabelom i javlja se problem kod igranja nekih igara u mreži(sve radi i onda samo odjednom pukne veza)?WHY???:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Media type ili tako nešto (svaka kartica to drugačije zove). Tebi je na Auto negotiation a trebalo bi postaviti na 100 HalfDuplex ili FullDuplex. Ista postavka mora biti na obije. Malo su se poklale zato jer su različite. Možeš provjeriti Power opcije na njima. Nemoj im dopustiti samovolju. Sve bi to trebalo biti pod Properties u Device manageru. Ili jednostavnije na samoj konekciji. Probaj instalirati odgovarajuće drivere jer oni od Windowsa ne moraju biti savršeni (meni nisu). Valjda sam pomogao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Media type ili tako nešto (svaka kartica to drugačije zove). Tebi je na Auto negotiation a trebalo bi postaviti na 100 HalfDuplex ili FullDuplex. Ista postavka mora biti na obije. Malo su se poklale zato jer su različite. Možeš provjeriti Power opcije na njima. Nemoj im dopustiti samovolju. Sve bi to trebalo biti pod Properties u Device manageru. Ili jednostavnije na samoj konekciji. Probaj instalirati odgovarajuće drivere jer oni od Windowsa ne moraju biti savršeni (meni nisu). Valjda sam pomogao.
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
moze ti bit i stvar u tome sto su neke igre jednostavno lose programirane a moze bit i stvar u losem cracku da li bas izgubis vezu izmedju racunala na fizickom sloju ili jednostavno igra klijent izgubi vezu sa serverom?
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
ja imao sličan problem, riješio reinstalacijom onih drivera za matičnu koje sadrže i drivere za ethernet... Mislim, kod mene je mrežna integrirana na maticnoj pa sam to tako riješio...a ti probaj nanovo instalirati drajvere, ako neće, provjeri kabel i one konektore na kabelu....neznam kaj jos moze biti...
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ako baš hoćeš kupiti nešto novo kupi drugi crossover, mislim da switch nije baš najbolja investicija.......
![]() |
#10 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
mogao bi se kladiti da je ovo iskljuci na oba kompjutera (znaci da NEMA nikakav znak u kucici)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
sad mi veza radi ali još uvijek mi sam izlazi lotr-a ![]() |
![]() |