|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
yet again... krckanje zvucnika
Pozdrav plemenita gospodo... koristio sam trazilicu i cini se da je ova tema stotinu puta obradjena, no zadovoljavajuceg rjesenja ne nadjoh. Dakle, kao sto se moze vidjeti u sigu, imam creative labs T40 series II zvucnike, kupljene otprilike ima mjesec dana i zadovoljan sam kvalitetom zvuka... sve dok... sve dok ne pojacam do odredjene razine, ma niti pola kad pocinje nepodnosljivo krckanje (koje cesto ovisi o tipu glazbe), a toliko je iritantno da bi si cackalice zabio u usi. Probao sam sa savjetima koje ste dali u starijim topicima, ali nista nije pomoglo. Postoji li neki nacin kako istestirati njihovu ispravnost, jer mi je puna kapa davanja 1000+ kuna za proizvod koji ce neispravno raditi (maticna ploca, printer, hdd, da ne nabrajam dalje sve jade koje sam imao ![]() Imao sam creative labs itrigue 2200 zvucnike, koje sam zamjenio upravo radi istoga krckanja. Zvucnici su istestirani i na drugom racunalu i na laptopu i javlja se identicno krckanje tako da sumnjam da je do ostatka hardvera. Odakle da pocnem? Od srca hvala na svakom savjetu! PS: deprimira... stvarno deprimira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš li taj zvuk snimiti pa negdje uploadati? Mene pati sličan problem kad pojačam zvuk s TV kartice dok u ostalim slučajevima radi bez greške. Zvučnici nisu isti, ali su Creative... Na ostalim zvučnicima nema krckanja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Imo sličan problem radi loših instalacija u kući pa je možda to uzrok. Ako je to tu ti nema druge nego neka druga utičnica što dalje od trenutne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
najvjerojatnije je to zbog losih instalacija i osjetljivih zvucnika, probaj sa ovakvim necim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Izgleda da nije ni do mog hardvera ni do losih instalacija (istestirano na drugom kompu i laptopu kod frenda). Odnesoh na garanciju, drzim fige i nadam se najboljem. Hvala svima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|