![]() |
yet again... krckanje zvucnika
Pozdrav plemenita gospodo...
koristio sam trazilicu i cini se da je ova tema stotinu puta obradjena, no zadovoljavajuceg rjesenja ne nadjoh. Dakle, kao sto se moze vidjeti u sigu, imam creative labs T40 series II zvucnike, kupljene otprilike ima mjesec dana i zadovoljan sam kvalitetom zvuka... sve dok... sve dok ne pojacam do odredjene razine, ma niti pola kad pocinje nepodnosljivo krckanje (koje cesto ovisi o tipu glazbe), a toliko je iritantno da bi si cackalice zabio u usi. Probao sam sa savjetima koje ste dali u starijim topicima, ali nista nije pomoglo. Postoji li neki nacin kako istestirati njihovu ispravnost, jer mi je puna kapa davanja 1000+ kuna za proizvod koji ce neispravno raditi (maticna ploca, printer, hdd, da ne nabrajam dalje sve jade koje sam imao:)). Imao sam creative labs itrigue 2200 zvucnike, koje sam zamjenio upravo radi istoga krckanja. Zvucnici su istestirani i na drugom racunalu i na laptopu i javlja se identicno krckanje tako da sumnjam da je do ostatka hardvera. Odakle da pocnem? Od srca hvala na svakom savjetu! PS: deprimira... stvarno deprimira :( |
Možeš li taj zvuk snimiti pa negdje uploadati? Mene pati sličan problem kad pojačam zvuk s TV kartice dok u ostalim slučajevima radi bez greške. Zvučnici nisu isti, ali su Creative... Na ostalim zvučnicima nema krckanja.
|
Hm... nemam nikakvu kameru, a sound recorder na mobitelu mi je prilicno los.
Iskreno, ne znam kako da ga snimim :) |
Imo sličan problem radi loših instalacija u kući pa je možda to uzrok. Ako je to tu ti nema druge nego neka druga utičnica što dalje od trenutne.
|
najvjerojatnije je to zbog losih instalacija i osjetljivih zvucnika, probaj sa ovakvim necim
|
Izgleda da nije ni do mog hardvera ni do losih instalacija (istestirano na drugom kompu i laptopu kod frenda).
Odnesoh na garanciju, drzim fige i nadam se najboljem. Hvala svima! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |