|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Miš umire?
Nekad svako malo, nekad jednom u par sati, miš to jest cursor na ekranu stane, čuje se onaj zvuk kad prikopčaš novi hardwer i onda se nakon 2 sec pokrene opet probao sam promijenit 3 usb utora, ali nije do toga jer i daljese dešava reinstaliro sam drivere, ali ni to nije pomoglo logitech mx518, ima li još kakvih prijedloga? da ne sadržava raskopavanje jer mi se to neda i još ću ga više sj**** ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Provjeri da ti kabel od miša negdje ne gubi kontakt.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je prekid na unutarnjem konektoru iako može biti i na vanjskom jer to izvana ne možeš vidjeti zbog izolacije. Ne mora kabel biti fizički oštećen da bi bio u prekidu, dovoljno je često pregibanje na nekom mjestu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Bok Ovako.. ako je miš puno korišten.. onda ovako Kabel ne mora imati optičkih oštečenja da bude u prekidu, a ni prekid nije trajan, već povremeno izbugubi kontakt... Pogledaj idući put kada ti bude prekinuo. dali se ugasi miš. Ako čuješ zvukove.. kao kada miša odspojiš i spojiš.. onda nema druge nego da je kabel pri kraju. Ovako. Ako ti se isplati: rastavi miša i prikrati žicu.. za kojih 20 cm jer pretpostavljam da je kabel najviše stradao najbliže mišu... Treba odcvikati žicu i preseliti onaj konektor malo dalje.. uštekati.. i problem bi time trebao biti riješen. ukoliko je kabel najviše fleksan.. blizu miša.. a ako je negdje na drugom području.. ista prića.. Pitanje je koliko se to isplati... Druga mogućnost... : Kupi u trgovini miš za par kuna.. i njegov kabel preseli na svoj logyja.... ![]() A lagano možeš vidjeti dali je stvar u kablu.. jednostavno ne diraj miša i čekaj dva sata.. ( ako imaš koristi drugi miš PS2 ili RS232, ja ima i takvoga... ali može biti i usb. samo da ne diraš mx-a) ili više.. i ako se opet isto dogodi.. onda ne znam! ![]() ![]() Edit: Evo: http://img682.imageshack.us/img682/4...6799resize.jpg mislim da se sve vidi i da nije potrebno objašnjavati.. U slušaju mijenjanja kabela. poželjno bi možda bilo da bude konektor isti.. E, ja sam svojeg novog MX-518 prvo popravljao, jer je imao kvar. pa sam si još i scrool-a stišao.. sad je moj štakor uredu! Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 30.05.2010. u 12:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Imas i nesto drugo prikljuceno na te USB-ove osim misa? Mozda driveri od chipseta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
@joke driveri su najnoviji, kako za chipset tako za logitech mouse/keyboard imam ukopčanu još tipkovinicu logitech K300 @asdf123 ono crveno svijetlo ispod miša se ugasi na tih par sec +napomena, na sredini žice je stavljena ne tako teška svjetiljka koji je na žici jer mi je lakše kad imam tak...sad sam to malo promijenio i zasad ne šteka ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo.. Druga mogučnost.. uzmi miša.. i kreni od kraja i razgibavaj kabla... kako zmiju.. ili šta ja zanm... i odi po malo prema mišu.. i gledaj kad ( ako ) će ti se isključiti svijtelo( miš ).. tako možeš otkriti di je prekid na 10 cm kabela , a onda ga savijaj na sve krajeve.. .. da bude što bolje vidljiv efekt... Probaj ako imaš volje. pa se sam uvjeri dali je ili nije kabel ![]() Navodno su tanji kabeli bolji, zbog manjeg otpora.. eto sad imaš priliku to provjeriti ![]() Znam kako je iritantno kada usred igre krepa miš. pa mi je jasno da to želiš riješti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo savijo sam ga ko zmiju ![]() ko će ga znat sada...mislim opet sam ja mogo bit 1 cm od problema na žici i baš taj dio ne savit kužiš.. a eto sad već sat vremena nije se ugasio pa ćemo vidit ![]()
![]() |
#10 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |