![]() |
Miš umire?
Nekad svako malo, nekad jednom u par sati, miš to jest cursor na ekranu stane, čuje se onaj zvuk kad prikopčaš novi hardwer i onda se nakon 2 sec pokrene opet
probao sam promijenit 3 usb utora, ali nije do toga jer i daljese dešava reinstaliro sam drivere, ali ni to nije pomoglo logitech mx518, ima li još kakvih prijedloga? da ne sadržava raskopavanje jer mi se to neda i još ću ga više sj**** :D |
Provjeri da ti kabel od miša negdje ne gubi kontakt.
|
evo jesam i kabel je u savršenom stanju, niti jednog zareza puknuća :/
|
Možda je prekid na unutarnjem konektoru iako može biti i na vanjskom jer to izvana ne možeš vidjeti zbog izolacije. Ne mora kabel biti fizički oštećen da bi bio u prekidu, dovoljno je često pregibanje na nekom mjestu...
|
Bok
Ovako.. ako je miš puno korišten.. onda ovako Kabel ne mora imati optičkih oštečenja da bude u prekidu, a ni prekid nije trajan, već povremeno izbugubi kontakt... Pogledaj idući put kada ti bude prekinuo. dali se ugasi miš. Ako čuješ zvukove.. kao kada miša odspojiš i spojiš.. onda nema druge nego da je kabel pri kraju. Ovako. Ako ti se isplati: rastavi miša i prikrati žicu.. za kojih 20 cm jer pretpostavljam da je kabel najviše stradao najbliže mišu... Treba odcvikati žicu i preseliti onaj konektor malo dalje.. uštekati.. i problem bi time trebao biti riješen. ukoliko je kabel najviše fleksan.. blizu miša.. a ako je negdje na drugom području.. ista prića.. Pitanje je koliko se to isplati... Druga mogućnost... : Kupi u trgovini miš za par kuna.. i njegov kabel preseli na svoj logyja.... :fiju: A lagano možeš vidjeti dali je stvar u kablu.. jednostavno ne diraj miša i čekaj dva sata.. ( ako imaš koristi drugi miš PS2 ili RS232, ja ima i takvoga... ali može biti i usb. samo da ne diraš mx-a) ili više.. i ako se opet isto dogodi.. onda ne znam! :stoopid: :chears: Edit: Evo: http://img682.imageshack.us/img682/4...6799resize.jpg mislim da se sve vidi i da nije potrebno objašnjavati.. U slušaju mijenjanja kabela. poželjno bi možda bilo da bude konektor isti.. E, ja sam svojeg novog MX-518 prvo popravljao, jer je imao kvar. pa sam si još i scrool-a stišao.. sad je moj štakor uredu! |
Imas i nesto drugo prikljuceno na te USB-ove osim misa?
Mozda driveri od chipseta? |
@joke driveri su najnoviji, kako za chipset tako za logitech mouse/keyboard
imam ukopčanu još tipkovinicu logitech K300 @asdf123 ono crveno svijetlo ispod miša se ugasi na tih par sec +napomena, na sredini žice je stavljena ne tako teška svjetiljka koji je na žici jer mi je lakše kad imam tak...sad sam to malo promijenio i zasad ne šteka :D |
Evo..
Druga mogučnost.. uzmi miša.. i kreni od kraja i razgibavaj kabla... kako zmiju.. ili šta ja zanm... i odi po malo prema mišu.. i gledaj kad ( ako ) će ti se isključiti svijtelo( miš ).. tako možeš otkriti di je prekid na 10 cm kabela , a onda ga savijaj na sve krajeve.. .. da bude što bolje vidljiv efekt... Probaj ako imaš volje. pa se sam uvjeri dali je ili nije kabel :goood: Navodno su tanji kabeli bolji, zbog manjeg otpora.. eto sad imaš priliku to provjeriti :rtfm: Znam kako je iritantno kada usred igre krepa miš. pa mi je jasno da to želiš riješti :D |
evo savijo sam ga ko zmiju :D i svjetlo se nije gasilo
ko će ga znat sada...mislim opet sam ja mogo bit 1 cm od problema na žici i baš taj dio ne savit kužiš.. a eto sad već sat vremena nije se ugasio pa ćemo vidit :D |
Citiraj:
Sada samo moli da kabal nema trajnih posljedica. |
a jebat ga ako je uništen, dobro je trajao, ionako je sav izguljen od korištenja :D
iduća kupovina mx518 opet, ili ima bolji best buy od toga? |
nema smisla nista drugo kupovat , taj mis je vrhunski , mozda g500
|
slijedeća kupovina = promjenit kabel.
|
Citiraj:
Tako da,ako si bio zadovoljan s njime,uzmi si ga opet. ;) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:51. |