|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Računalo se ne može upaliti
Pozdrav Ovak imam jedan problem jutros upalim komp , i udje normalno u windowse nakon 30 etak sekundi samo se zgasi , provam ga upalit nece , odmah usisavac posaugam prasinu po njemu , reko mozda se proc pregrijava , nakon tog opet nece , izvadim graficku , ocistim i nju , komp se upali . Udjem u windowse sve radi ali usporeno (komp je ovaj ispod nicka ) nakon tog skuzim ne rade mi zvucnici odem u control panel stisnem da device and sounds i zgasi mi se ponovno komp , probam ga upalit on se upali ali nece da baca sliku na monitor , evo sada je se nekak upalio i radi strah me ugasit ga .... STa bi to sada moglo biti Graficka maticna ili proc Ako je nes opasno imam josh garancije neka daju nove dijelove Zadnje izmijenjeno od: Shogun5310. 21.05.2010. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Bok Jedino kaj bi ovak na pamet moglo biti . napajanje, matična, eventualno grafička.. Koliko je staro računalo? kolko ima radnih sati na grbaći??? Najjednostavnije,, ako ima garancije.. odnesi ga u servis.. ako imaš blombirano kučište.. odnesi ga njima.. ako ne odnesi im napajanje i matičnu ako oni imaju garanciju pa neka ih ispitaju.. to je to. Ako ti u servisu kažu da je proc.. ( što ne vjerujem ) , ili kaj drugo nažicaj ih dijelove.. Ja kupujem :-) ![]() evo pogledao sam sign ![]() 290W peak.. to je malo.( uzevši u obzir .. da ponekad taj tvoj komp dodje jako blizu toj granici... mora da je napajanje svoje odradilo).. Baci to ća i kupi neku marku... mislim da bude to riješilo problem.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 21.05.2010. u 15:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Napajanje je iz 2004 godine 300w Rami proc vga i grafa su od 20.11.2008 imam garanciju josh do 11 mjeseca kupljeno u hg spotu pa sam si sam slozio to sve , no lud sam zadnji puta kad mi je crko hard 30 dana me nisu zvali i nebi ni nazvali da ih ja nisam zvao 50 puta dnevno |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ma .. nabavi napajanje.. pa vidi dalje.. a pošto staro nema garu.. otvori ga i viditi češ skoro sigurno par nabubrenih kondenzatora.. a ako ih nema.. staro je pa ga svejedno baci.. čudo da je radilo do sada.. ali likvidiraj ga dok ti nije napravilo havariju.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Zar nisi ti svojevremeno za pitanje o savjetu za napajanje predlozio "sto jace to bolje" ![]() Salu na stranu, btw, provjeri kako hladnjak lezi na procu, odnosno kako push pinovi drze ako imas box.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Stavio sam novo napajanje upalio se iz prve Naravno sto jace to bolje , evo sada sam uzeo neko od 400w jer meni ne treba jace da treba onda bi uzeo 1kw |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|