![]() |
(riješeno) Računalo se ne može upaliti
Pozdrav
Ovak imam jedan problem jutros upalim komp , i udje normalno u windowse nakon 30 etak sekundi samo se zgasi , provam ga upalit nece , odmah usisavac posaugam prasinu po njemu , reko mozda se proc pregrijava , nakon tog opet nece , izvadim graficku , ocistim i nju , komp se upali . Udjem u windowse sve radi ali usporeno (komp je ovaj ispod nicka ) nakon tog skuzim ne rade mi zvucnici odem u control panel stisnem da device and sounds i zgasi mi se ponovno komp , probam ga upalit on se upali ali nece da baca sliku na monitor , evo sada je se nekak upalio i radi strah me ugasit ga .... STa bi to sada moglo biti Graficka maticna ili proc Ako je nes opasno imam josh garancije neka daju nove dijelove |
Bok
Jedino kaj bi ovak na pamet moglo biti . napajanje, matična, eventualno grafička.. Koliko je staro računalo? kolko ima radnih sati na grbaći??? Najjednostavnije,, ako ima garancije.. odnesi ga u servis.. ako imaš blombirano kučište.. odnesi ga njima.. ako ne odnesi im napajanje i matičnu ako oni imaju garanciju pa neka ih ispitaju.. to je to. Ako ti u servisu kažu da je proc.. ( što ne vjerujem ) , ili kaj drugo nažicaj ih dijelove.. Ja kupujem :-):lol2: evo pogledao sam sign :no2drug: 300W napajanje,,??? hmm 290W peak.. to je malo.( uzevši u obzir .. da ponekad taj tvoj komp dodje jako blizu toj granici... mora da je napajanje svoje odradilo).. Baci to ća i kupi neku marku... mislim da bude to riješilo problem..:fiju: |
Napajanje je iz 2004 godine 300w
Rami proc vga i grafa su od 20.11.2008 imam garanciju josh do 11 mjeseca kupljeno u hg spotu pa sam si sam slozio to sve , no lud sam zadnji puta kad mi je crko hard 30 dana me nisu zvali i nebi ni nazvali da ih ja nisam zvao 50 puta dnevno |
Citiraj:
|
Zar nisi ti svojevremeno za pitanje o savjetu za napajanje predlozio "sto jace to bolje" :D
Salu na stranu, btw, provjeri kako hladnjak lezi na procu, odnosno kako push pinovi drze ako imas box. |
Stavio sam novo napajanje upalio se iz prve
Naravno sto jace to bolje , evo sada sam uzeo neko od 400w jer meni ne treba jace da treba onda bi uzeo 1kw |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:13. |