|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
(riješeno) Komp nece bootati
kurac, sve sam sjebao. isao sam updatati BIOS, to je ok proslo sa @BIOS. onda je trazio da resetiram komp sto sam i napravio. e, i sad se nece bootati uopce, upalim komp, sve se zavrti od ventilatora osim na Hyperu i tako stoji, na monitoru nema nista, u sleep modu je. probao sam sa clear COMS tako sto sam izvadio bateriju na par minuta, isti kurac. ima itko kakvu ideju? update za BIOS sam skinuo sa sluzbene stranice ploce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Nadam se da je ploča pod garancijom, lako moguće da je kihnula i nema joj spasa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
|
Uzeo sam novu maticnu i dalje nece bootati komp. Ima li netko kakvu ideju? Dakle, zavrte se ventilatori, hard se malo cuje, i onda sve utihne i samo 2 venta, ventilator od grafe i napajnje nastave raditi. Na monitoru nema nikakve slike niti na sekundu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Dal si napravio clear cmos na novoj ploči? Probaj promijeniti napajanje. Ima kakvih beepova možda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nema ti druge nek sve rastaviti na stol i dio po dio, mjenjati, sprobavati, igrati se s time. Ak nejde, pozovi pomoć od nekog iskusnijeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
u tom i je problem, nemam s cim isprobavati jer nemam vise dijelova. uostalom, ne znam sto bi bio problem kad je sve radilo i flash BIOSa maticne sam napravio i prestalo je raditi. dakle, logicno je da je maticna otisla. i sad uzmem gotovo istu tu na forumu (nije S-3 nego DS-3), sve spojim i opet nece raditi. joj kako sam zivcan grrrr ![]() nemam nikog iskusnijeg i nitko mi od frendova nema ovaj socket pa da probam kod njega i testiram. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali si flashao pod OC-anim kompom?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|