![]() |
(riješeno) Komp nece bootati
kurac, sve sam sjebao. isao sam updatati BIOS, to je ok proslo sa @BIOS. onda je trazio da resetiram komp sto sam i napravio.
e, i sad se nece bootati uopce, upalim komp, sve se zavrti od ventilatora osim na Hyperu i tako stoji, na monitoru nema nista, u sleep modu je. probao sam sa clear COMS tako sto sam izvadio bateriju na par minuta, isti kurac. ima itko kakvu ideju? update za BIOS sam skinuo sa sluzbene stranice ploce. |
Nadam se da je ploča pod garancijom, lako moguće da je kihnula i nema joj spasa
|
naravno da nije pod garancijom, stara je 2-3 godine :)
vise mi nista ne pada na pamet sto isprobati, ima li itko kakvu ideju? |
U ovim trenucima dobro dođe Tržnica. :( (sorry na offtopicu)
|
da, bas sam otisao na BUG i jos par foruma da vidim kako se krecu cijene 775 ploca, ali slabo je to.
sta mislite jel mi se isplati odfurati negdje na servis da oni vidi jel ima spasa, recimo u links? |
Uzeo sam novu maticnu i dalje nece bootati komp. Ima li netko kakvu ideju?
Dakle, zavrte se ventilatori, hard se malo cuje, i onda sve utihne i samo 2 venta, ventilator od grafe i napajnje nastave raditi. Na monitoru nema nikakve slike niti na sekundu. |
Citiraj:
|
ma napajanje je novo Corsair, sve je radilo normalno i bez problema do toga flashanja. i od tad su poceli problemi, nije htio bootati. i nabavim novu maticnu i ista stvar. nije mi jasno.
|
Citiraj:
|
u tom i je problem, nemam s cim isprobavati jer nemam vise dijelova. uostalom, ne znam sto bi bio problem kad je sve radilo i flash BIOSa maticne sam napravio i prestalo je raditi. dakle, logicno je da je maticna otisla. i sad uzmem gotovo istu tu na forumu (nije S-3 nego DS-3), sve spojim i opet nece raditi.
joj kako sam zivcan grrrr :) nemam nikog iskusnijeg i nitko mi od frendova nema ovaj socket pa da probam kod njega i testiram. |
problem rijesen. nekako sam uspio nakon 100tog pokusaja i clear cmosa uci u BIOS i napraviti update putem q-flasha. sad sve radi kao podmazano.
moze lock. |
Dali si flashao pod OC-anim kompom?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |