|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Sam od sebe Comp se pokusava spojiti na internet
Evo sta mi se desava (Windows XP) Ima nekoliko dana dok radim bilo sta na Compu najedamput se pojavi prozor "Connect to..." i comp mi zapocimlje dialing na Internet Ja kliknem na Cancel on opet nakon 5..6 sekunda isto i tako non stop. Tek nakon 5..6 takvih pokusaja (i mog klika na cancel) se primiri neko vrijeme i onda opet isto. Evo par primjera: radim nesto npr. u Wordu najedamput se pojavi prozor "Connect to...", cim otvorim MS Outlook odmah se pojavi prozor "Connect to...", uglavnom bilo sta da radim u bilo kom programu najedamput se pojavi " Connect to...," Procistio sam Comp sa "HiJackThis", "AdaWare", "CwsSchredder", "Trojan Remover", "SpyBoot..." itd. ali nista ne pomaze. Pod HtNet-properties-options (Dialing options) je ukljuceno --Display progress while connecting --Prompt for name and password, certificate, etc. Pomozite dajte savjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
brijem si da si pobrao neki "DIALER" ![]() ![]() nabavi si Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch i to si stavi na komp... a uz to, skini si Zone Alarm Firewall (besplatan je) i njega isto stavi... to ti je dobitna kombinacija, od kada imam ta 2 programa, niti jedan jedini problem nisam imao ![]() osim toga, mozes si nabavati i "Spyboot - Search & Destroy", "Spysweeper"...itd... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
pogledaj da li ti je u my Network connections u Advanced meniu pa Dial-up preferences ukljuceno "Always ask me before autodialing" ako nije ukljuci
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2005
|
Ili si pod Internet options-->connections odaberi never dial a connection i problem rijesen...bar mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Skini si anti dialer s t-comovih stranica i problem rješen. Neće se moć sam spojit i napravit veliki račun. Prije toga moraš dobro očistit komp pd adwarea i spywarea jer će ti se to opet događat.
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uklanjanje i zastita od spywarea: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=9637 S tim da moze biti i da neki program provjerava ima li kakav update.
![]() |
#7 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Svježe instalirani Zone alarm će ti prijaviti svaki program koji pokuša pristupiti netu. By the way, ja u win xp imam postavljeno da se program koji traži vezu na net predstavlja, kliknem ok na vezu koju koristim pa se tek onda pojavljuje klasični prozor gdje treba kliknut : dial. Dva su koraka ali uvijek znaš tko želi na net.
![]() |
#8 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
ovaj anti dialer s t-comove stranice je dobra stvar btw frend mi dobio 1600 kn telefona od toga 1300 kn interneta kreten pokupio neki dialer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
I ja sam dobio malo veći račun, ali nije bio dialer --> u ispisu lijepo piše koji su brojevi pozivani - uvijek carnet i dvaput t-com! Primjer: 58min na carnetu na jeftinijoj tarifi=18kn. Ali problem je valjda riješen, nadam se, jer bilo je nekih problema s centralom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|