|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Jeli moguce da niko nezna u cemu je problem
Ne mogu vjerovat da vec mjesec dana ne mogu da rjesim problem objavljivanja moje web stranice. Dobio sam slobodan prostor na webu sa slijedećim podacima: http://free-st.htnet.hr/kvidan Username: kvidan Pasword: ******* Sa tri programa ("Cute Ftp", "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro") sam probao upload ali stalno dolazi poruka "530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected " Od HtNet help sluzbe sam dobio odgovor da je vjerojatni uzrok problema pokusaj visestrukog logiranja na ftp server posto HtNet ftp server koji ne dozvoljava visestruko logiranje stoga se pojavljuje taj tip greske "sorry maximum number of clients......" te da bih trebao iskljuciti nekakvu opciju koja se najcesce zove "spawn another session" ili "spawn another user". Probao sam pronaci tu opciju u sva tri Ftp programa ("Cute Ftp", "Ftp Voyager" i "Ws Ftp pro") ali nema sanse da je igdje pronadjem. Evo sta me najvise smeta, na svim forumima gdje sam poslao to pitanje svi mi daju iste odgovore kao i Htnet helpdesk ali niko da mi kaze sta ustvari treba da uradim. Pa ljudi moji meni treba samo odgovor "sta da uradim (podesim) da bih mogao da objavim svoju web stranicu sa bilo kojim gore navedenim programom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Samo gledam i učim!
Datum registracije: Nov 2001
|
Probaj sa Samrt FTP Freeware radi dobro.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jesi stavio ws ftp pro u passive mode?
__________________ |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nekoc je bilo da bi se spojio na htnetov ftp morao si i biti connectiran preko htneta.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
U adresu ftp-a sam upisao samo: free-st.htnet.hr. Problem je u tome sta stalno dolazi poruka: "530 Sorry, the maximum number of clients (1) for this user are already connected " to mi nije jasno sta da uradim, podesim???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
JA mislim da passive mod mora bit isključen i da moraš bit conectan preko htneta. Jednom sam imao isti problem i riješio se sam od sebe ![]() Vjerovatno se nisi "pravilno odlogiral " pa server misli da je već netko spojen na server
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
To sigurno ide.
![]() |
![]() |
#9 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
e kad je meni to bil delal ja sam jednostavno samo ono kaj sam štel metnuti na server potegnul na onu drugu stranu za upload i onda ugasil ftp explorer i nakon par sekundi je pocel uploudati - zake i kak nemam pojma ali glavno da je metnul gore ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
meni prek ftp voyagera sve oke radi... znači bubneš adresu, login i pass, iskljčiš pasive mode i uključiš ono ispod. meni se poruka pojavljivala kad sam htio par fajlova odjednom prebacit na server, nakon toga sam jedan po jedan i sve oke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|