|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
IE sam dolazi prilikom restarta
Frend ima problem sta svaki put kad upali ili restira komp mu se digne i IE i oce pristup netu? Cistio je sa AD Awareom ili sa NODOM i sve je cisto... mislim da je vec bilo govora o tome ali ne mogu nikako naci u tazilici...
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Malo je popušio virus... Riješite što prije da ne bude međunarodnog prometa... Formatirajte hard (ako ima dvije particije podatke na drugu), pa fino stavite NOD 32 i Zone Alarm i Mozillu umjesto IE i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ima sve to jedino sta mu je IE umjesto mozzile.... Pa zar se taj virus ne moze rijesiti nekako drukcije? Stavio sam mu od T-com onaj antidialer valjda mu se nece prespojiti na neku egzoticnu zemljicu! ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Radi sve po redu dok ne dodjes do HijackThisa: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=9637 Ako nista ne upali posalji HijackThisov log pa cemo ga prouciti.
![]() |
#6 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
uz hijackthis ne bi bilo lose da postas i silentrunners log -> http://www.silentrunners.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tlacitelj i neznalica
|
A problem je sta to nije za mene nego frenda,a on je malo lijen.Pokusat cu mu reci da skine hijackthis pa cu vam postati,a ako ne bude htjeo neka uziva sa virusom ![]() Sve u svemu hvala vam na pomoci....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|