|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Windows-Boot-Image
Jucer sam se bas malo igrao s kompom i zbrisao neki NTRDL i ponovno sam morao formatirat C particiju i instalirat winse,dali je ikako moglo proc bez ponovne instalacije i formatiranja,vidio sam opciju Repair ali me onda trazi neku disketu,kaj je to i kakva je to disketa???Jos me zanima:Sprzio sam Image diska na DVD i kaj ja sad mogu s njim????Moze netko ako ima zelje slozit i neki tutorial ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
da, mogao si drugacije. opcija 1. bootas sa windows cd-a i onda kad te pita dal zelis repair ili install ti izaberes install, a onda te opet pita pa onda izaberes repair. to ti presnimi sve windows fileove a sacuva sve postavke itd... opcija 2. ako imas image na dvd-u onda ga moras vratit na disk, a to napravis sa istim programom s kojim si napravio image, a taj program mora imati nekakvu boot disketu ili cd da bootas s toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Samo si trebao bootati u recovery konzolu i utipkati naredbu: copy X:\i386\ntldr Naravno X oznacava slovo pod kojim ti je opticki uredjaj (ubacen cd od windowsa). RAK je jednom dao naredbu BOOTCFG /rebuild ali je nisam jos isprobao.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo gdje je opisano čemu služi NTLDR: http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=16953 zbog ovakvih se pitam "kome ja to pišem?", "čita li to itko?" ...mislim, niti jedan jedini komentar na thread. ni ispravak, ni pitanje, ništa. ništa. bolje da sam bacal zmiju u nesvijest nego trošil vrijeme na nekaj kaj nitko ne čita. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|