|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
ATI 4890 problem
Pri stavljanju ove grafičke u komp, komp mi se neće pali. E sad, na grafičkoj je crvena LED lampica koja zasvijetli pauza 3 sek, zasvijetli, pauza, a nakon toga se komp restarta. Ima li to neko posebno značenje ili? |
![]() |
![]() |
#2 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Previse slusas Rokere s Moravu, momak ![]() Citiraj:
Za pocetak objasni nama seljacinama koju konfu opce sad imas. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ista je konfa, samo sam izvadija grafičke, i stavija unutra ati Powercolor 4890. Heppy? ![]() btw, SLI je moguć sa moddanim BIOS-om i moddanim hal.dll - om u winsima. ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.01.2010. u 22:14. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Je ta je, htio sam ju sebi uzet no preteko me neki dečkić. To ne znači da VGA nije ispravna tj. da se ne može sredit jel. :-)
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Najzanimljivije je što je navodno sredio 2 kartice. Probaj to na drugoj ploči, moguće je da su tebi slotovi dobili po nosu, tj. da je ploča vrisnula. Al opet, nvidia gore radi. Ako je druga na prodaju isto javi! :-)
#14 |
Guest
|
Grafička proradila.... ??? Uopće mi nije jasno... A ništa nisam radija na njoj. Šta je najsmješnije, sad je još bolje clocka! Živija PowerColor! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|