![]() |
ATI 4890 problem
Pri stavljanju ove grafičke u komp, komp mi se neće pali.
E sad, na grafičkoj je crvena LED lampica koja zasvijetli pauza 3 sek, zasvijetli, pauza, a nakon toga se komp restarta. Ima li to neko posebno značenje ili? |
Citiraj:
Previse slusas Rokere s Moravu, momak :D Citiraj:
Za pocetak objasni nama seljacinama koju konfu opce sad imas. |
:lol2:
Ista je konfa, samo sam izvadija grafičke, i stavija unutra ati Powercolor 4890. Heppy? :D btw, SLI je moguć sa moddanim BIOS-om i moddanim hal.dll - om u winsima. :) |
Si probao VGA u drugoj kanti?!
|
najgluplje pitanje,jesi pogledao kablove od napajanja graficke,jel to ustekano sve tamo gdje treba,pitam zato jer sam "sam" sebe uvaljo u ista govna,isto je bilo izvadi-stavi,i nece.....
:lol2: |
jesam, pogleda sam, sve je na svome mistu, sve radi.
VGA nisam probao u drugoj konfi, ali radila je u ovoj sasvim normalno. |
Jesi probao ubost grafu u drugi PCIe slot na ploči?
|
CMOS ploče takođe probaj
|
|
Je ta je, htio sam ju sebi uzet no preteko me neki dečkić. To ne znači da VGA nije ispravna tj. da se ne može sredit jel. :-)
|
Nije to ta :)
To je druga, koja me izluđivala. Uglavnom, probao sam CMOS (neuspješno), probao drugi slot (neuspješno). Bojim se da je za smeće. |
prijatelju mozda je tebi ploca riknula...
|
Najzanimljivije je što je navodno sredio 2 kartice. Probaj to na drugoj ploči, moguće je da su tebi slotovi dobili po nosu, tj. da je ploča vrisnula. Al opet, nvidia gore radi. Ako je druga na prodaju isto javi! :-)
|
Grafička proradila.... ???
Uopće mi nije jasno... A ništa nisam radija na njoj. Šta je najsmješnije, sad je još bolje clocka! Živija PowerColor! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:46. |