|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne bootaju se drugi Windowsi u dual bootu i ne rade mrežne kartice
Disk ima 2 particije, na obe su instalirani winsi. Na prvoj mi se winsi duzi normalno na drugoj mi dodje do loadin windows i onda onaj progress bar ide u nedogled. Dok se dizu na prvoj ledica od diska jako svijetli, dok kad dodje na drugu particiju onda pocme slabo blinkat cijelo vrime dok se vrti progress bar i nikako da se izvrti. Uspio se dignit nekim cudom jednom nakon nekog vremena i onda je ta ledica bas lijepo jako svijetlila. Bad sectori na disku?? Drugi problem mi je mreža... Na tom kompu imam integrirani mrežnu i zasebnu. Kad spojim kabel oba porta na mreznima svijetle. Kad spojim na integriranu u winsu imam limiter or no connectivity, DHCP or routera radi ali ne dobijem adresu. Stavim staticku nista ne mogu pingat. Prebacim kabel na drugu mreznu u winsima "cable disconnected". OK, wtf?? Koliko ja znam ako kabel gori mreza je OK, ako ne gori onda je prekid u kabelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Iskopiraj podatke na sigurno, pa testiraj HDD (mozes se posluzit nekom live linux distrom).. Je li jedna LAN kartica disejblana kad ukljucujes LAN kabel? Koji je router u pitanju? Jesi probao iskljucit DHCP na routeru i sve adrese rucno postavit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
OK probat cu testirat HDD sa Inquisitor distrom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
N00B
|
Pa jesi probao sa iskljucenim DHCP-om, i rucnim postavljanjem? Za HDD test mozda bolje Hiren's BootCD jer na njemu imas -> Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
N00B
|
Citiraj:
Ima i za WD-a, (otvori hirens site, pa pogledaj pod "Hard Disk Tools") Citiraj:
|