| 
 | |||||||||||
|  13.01.2010., 00:02 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Split 
				 | 

Ne bootaju se drugi Windowsi u dual bootu i ne rade mrežne kartice
			 Disk ima 2 particije, na obe su instalirani winsi. Na prvoj mi se winsi duzi normalno na drugoj mi dodje do loadin windows i onda onaj progress bar ide u nedogled.  Dok se dizu na prvoj ledica od diska jako svijetli, dok kad dodje na drugu particiju onda pocme slabo blinkat cijelo vrime dok se vrti progress bar i nikako da se izvrti. Uspio se dignit nekim cudom jednom nakon nekog vremena i onda je ta ledica bas lijepo jako svijetlila. Bad sectori na disku?? Drugi problem mi je mreža... Na tom kompu imam integrirani mrežnu i zasebnu. Kad spojim kabel oba porta na mreznima svijetle. Kad spojim na integriranu u winsu imam limiter or no connectivity, DHCP or routera radi ali ne dobijem adresu. Stavim staticku nista ne mogu pingat. Prebacim kabel na drugu mreznu u winsima "cable disconnected". OK, wtf?? Koliko ja znam ako kabel gori mreza je OK, ako ne gori onda je prekid u kabelu. | 
|   |   | 
|  13.01.2010., 03:28 | #2 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Iskopiraj podatke na sigurno, pa testiraj HDD (mozes se posluzit nekom live linux distrom).. Je li jedna LAN kartica disejblana kad ukljucujes LAN kabel? Koji je router u pitanju? Jesi probao iskljucit DHCP na routeru i sve adrese rucno postavit? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  13.01.2010., 08:42 | #3 | |
| Premium Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Split 
				 | Citiraj: 
 OK probat cu testirat HDD sa Inquisitor distrom. | |
|   |   | 
|  13.01.2010., 13:34 | #4 | |
				 | Pa jesi probao sa iskljucenim DHCP-om, i rucnim postavljanjem? Za HDD test mozda bolje Hiren's BootCD  jer na njemu imas ->  Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  13.01.2010., 15:23 | #6 | ||
				 | Citiraj: 
 Ima i za WD-a, (otvori hirens site, pa pogledaj pod "Hard Disk Tools") Citiraj: 
 | ||
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |