|
![]() |
#1 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Asus a7v600, poviše proca imam jumper: 1-2 overvolt enable, 2-3 overvolt disable. Sad je na 2-3 položaju. Zanima me koji točno utjecaj ima stavljanje dotičnog u položaj 1-2 i je li preporučljivo? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: ASUS Overvolt Jumper
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Na starim pločama je to bio jedini način dizanja voltaže, ali mislim da je na tvojoj slučaj kao što je Veky rekao
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Malo kriva formulacija moga pitanja - meni treba veća voltaža NB-a. A jumper u 1-2 daje vcore 0.15V veći od onog u BIOSu, a to mi i ne treba. Dakle, sranje ![]() P.S. Ovo je dobro za ljude s mobilcima, jer ploča po defaultu daje max. vcore 0.2 volta veći od defaultnog za proc, pa da ga se može razvalit na 1.8, a ne se vuć na 1.65V. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ho shit? Jel točno ovo što ti zboriš?To ima logike jer je meni stock voltaža 1.65 V (brijo sam da je 1.75V, al nije točno), a u biosu mi je max za stavit 1.85V, s time da ga uredno undervolta na 1.8 V, ja skupio pare za mobilca 2500+, i već htio kupit, a znači ak je voltaža mobilca 1.45V da bi max u biosu bio 1.65 V??? Shit.... 1.65 V JE SRANJE.... Ovo nisam znao, zabrijo sam da ću ak kupim mobilca i dalje moć podešavat voltaže do 1.85V!!!! Daj nek netko napiše da ovo nije točno!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |