|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ostala iglica od keyborda u ps2 portu
Ustekao neku staru tipkovnicu u port i vidio da ne radi. Izvadio i vratio prijasnju,kad ono,nece u ps2 port.Mamu mu.... Pogledam izbliza ono,maderfakn pin ostao u portu. Nakon vristanja do boli (zbog peha kojeg imam cijeli tjedan),sabrao se i pogledao malo bolje i skuzio da se ne da izvadit. Ponovo vristanje,i nakon laganog smirivanja pisem ovdje. JEL SE DA TO IZVADIT ili? Nije valjda da trebam plocu slat u links ako oni mogu to izvadit. Fakn iglica bi me kostala pun qurazz do Zg-a i natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A fakat peh ![]() Ne znam kak bi to zvadil, mozda da cackas sa spenadlom Mozda magnet? kombinacija jednog i drugog, Ak nejde nikak stavi USB tastaturu ![]()
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Izvadi ploču i tresi dok ne ispadne. Jebote pa mora nekak ič van. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
kako si to uspio....:clap: stvarno nemas srece.... probaj uzet neku iglicu,kapnut malo trenutnog ljepila i prislonit na iglicu u ps-u.... drzat par minuta i probat izvuc.... stvarno mi ne pada na pamet nista pametnije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U svakom slučaju će ploča trebat van. Ako imaš sreće, i kupio si ploču sa Foxconn dijelovima, metalni okvir oko PS2 porta se može rastaviti. Treba stisnuti pipke sa strane i kapica će sama od sebe ispasti. Uzmi špenadlu, iglu ili sli i izvuci inkriminiranu iglicu iz porta. Ako imaš AMCO komponente, ne gine ti Links jer se stvar mora odlemiti. Imaš li garanciju, ne preporučam metodu. A koja je uopće ploča?
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mozes skratit odgovarajući pin na novijoj tastaturi ne previse nego taman da stane