![]() |
Ostala iglica od keyborda u ps2 portu
Ustekao neku staru tipkovnicu u port i vidio da ne radi. Izvadio i vratio prijasnju,kad ono,nece u ps2 port.Mamu mu.... Pogledam izbliza ono,maderfakn pin ostao u portu. Nakon vristanja do boli (zbog peha kojeg imam cijeli tjedan),sabrao se i pogledao malo bolje i skuzio da se ne da izvadit. Ponovo vristanje,i nakon laganog smirivanja pisem ovdje. JEL SE DA TO IZVADIT ili? Nije valjda da trebam plocu slat u links ako oni mogu to izvadit. Fakn iglica bi me kostala pun qurazz do Zg-a i natrag.
|
A fakat peh:)
Ne znam kak bi to zvadil, mozda da cackas sa spenadlom Mozda magnet? kombinacija jednog i drugog, Ak nejde nikak stavi USB tastaturu:rolleyes: |
Izvadi ploču i tresi dok ne ispadne.
Jebote pa mora nekak ič van. |
kako si to uspio....:clap:
stvarno nemas srece.... probaj uzet neku iglicu,kapnut malo trenutnog ljepila i prislonit na iglicu u ps-u.... drzat par minuta i probat izvuc.... stvarno mi ne pada na pamet nista pametnije.... |
U svakom slučaju će ploča trebat van.
Ako imaš sreće, i kupio si ploču sa Foxconn dijelovima, metalni okvir oko PS2 porta se može rastaviti. Treba stisnuti pipke sa strane i kapica će sama od sebe ispasti. Uzmi špenadlu, iglu ili sli i izvuci inkriminiranu iglicu iz porta. Ako imaš AMCO komponente, ne gine ti Links jer se stvar mora odlemiti. Imaš li garanciju, ne preporučam metodu. A koja je uopće ploča? |
mozes skratit odgovarajući pin na novijoj tastaturi
ne previse nego taman da stane |
Hvala svima na odgovoru.Ploca vise cak niti nije moja nego od frenda koji mi je donio na reinstall,pa sam ubo tipkovnicu koja je stajala sa strane da ne istekam svoju. Ploca je DFI LANPARTY UT nf3 250.
@BrunoZG Probao sam magnet.Niente,nece. @Fleks Iglica nema lufta,tako da mislim da bi trebalo zavezat plocu za veliku gumicu i ispalit topom. Pa kad dodje do one tocke kad se treba pocet vracat ,od siline trzaja trebala bi iglica izaci. @4444josip4444 Probao sam i to ali je iglica tako tanka da ne lovi ljepilo. @RAK Hehe Citiraj:
@Tooma Probao sam ali je spoj tako slab da mi steka tipkovnica. Izgleda da ce ici u LINKS ako oni mogu to uradit. Pffff.... |
Ma daj mora ič van. Jel moguče da je meni ostalo od monitora iglica u grafi. Na VGA konekturu fale 2. Slučajno primjetio.
|
Citiraj:
Bruno, probaj to rastaviti. Možda nisu zalemljene sve strane. Tako je i Foxconn zalemljen ali se jedna strana može skinuti. |
E pito starog i veli malo proširit rupu lemilicom i cak van. Samo pazi kolko. :beer:
|
imam ja dvije ideje.... prva, banalna, jednostavna, primitivna i mozda uspjesna: SAUGER :) , ili hrvaCki USISAVAC.. naravno mora biti malo bolji (jaci), pa uzmi onaj uski nastavk i probaj..nemas kaj za izgubit:), jer iglica nije ZALJEPLJENA nutra..ona bi morala lagano van...
a druga ideja bi bila, da uzmes lemilicu, malo lema, i otopis taj lem tak da kapne na iglicu... i kad se ohladi jednostavno sve skupa iscupas van... pod pretpostavkom da iglica nije duboko unutra.. mozes cak probat kapnut lem unutra i izvana jos zalemit komad zice tak da imas za kaj potegnut.. al brijem da ti je to nepotrebno uz malo spretnosti sarafncigerom :) (HR: odvijac:) ) javi kako ide...:beer: P.S. sto se magneta tice, jel uopce magnet "privlaci" taj konektor?? nisam bas siguran da je od zeljeza:) EDIT: molim moderatora da makne ova dva dodatna posta dole jer imam nekih problema sa vezom ovdje pa se desila nezgoda cini mi se:) pardonchek |
Svaka cast :D :beer:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |