|
|
Rezultati ankete: Da li koristite Bloetooth | |||
Da, koristim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 59.57% |
Ne, ne koristim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 40.43% |
Glasači: 47. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Bluetooth
Koliko nas koristi Bluetooth i kako smo zadovoljni s tim? Ja koristim stalno i stvar hoda upravo onako kako bi trebalo.
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja nažalost nemam uređaja koji bi podržavali bluetooth... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
imam logitech MX900, al mislim da se to ne racuna kao koristenje bluetooth-a mislim da je stvar u tome sta su jos uvijek bluetooth uredjaji preskupe igrackice (mobiteli, pda-ovi etc...) pa vecina ljudi zato ne koristi bluetooth. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
- to je tehnologija koja je relativno skupa, naime to je i sam proizvođač skužio i obustavio razvoj bluetooth-a 2.0. IR je prije bio uveden i čisto OK funkcionira, a za potrebe učestale komunikacije tu je lan ( kartca dođe 20 Kn,a bluetooth usb adapter 200 Kn). - pa si ti sad misli ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: big_B. 07.01.2006. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Bluetooth
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Bluetooth
Citiraj:
ali ako oces sigurnost nemoj nikako pricat na mob za vrijeme voznje nije stvar u tome sto ti je jedna ruka zauzeta mobom dok pricas bez handsfree-a nego sto se zadubis u razgovor i ne pazis vise na voznju zato je upitno koliko handsfree povecava sigurnost cak san cita istrazivanje koje tvrdi da je handsfree smanjuje sigurnost jer dok mobitel drzimo u ruci svjesniji smo rizika pa se vise koncentriramo na voznju
![]() |
![]() |
#10 | ||
E Pluribus UNIX
|
Re: Re: Re: Bluetooth
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
sto se tice toga da razgovor odvraca paznju od prometa. isto tako slusamo radio ili razgovaramo s drugim ljudima u autu. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
razgovor ili slusanje radija takodjer umanjuje sposobnost voznje (najdrazi su mi oni sta vode rasprave i voze 40 a nemas ih di pristic) ali puno manje nego mobitel tako da se to kompezira postizanjem vjestine (kad ti neko izleti ispred tebe ne moras razmisljat vec automatski stisnes kocnicu)
![]() |
![]() |
#13 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Možda sam krivo postavio pitanje, ali... Tema nije da li ga je dobro koristiti u autu nego koristite li ga uopće. Moje je razmišljanje da treba u potpunosti zabraniti korištenje mobitela u vožnji jer smanjuje ionako slabu koncetraciju vozača. Nekima bi trebalo zabraniti voziti i tačke jer su opasni.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Nokia 6230 + BT dongle.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Linkic, uputstva, hintovi? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2004
|
Nokia 6600 + BT dongle |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
What's inside???
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
K700+dongle, ne mogu vise bez daljinskog upravljanja winampom, desktopom, bsplayerom ![]()
![]() |
#23 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
definitivno korisna stvar, iako ne koristim nijedan uredjaj... samo što je još uvijek slabo rasprostranjen, odnosno uredjaji su još uvijek prilično skupi... jedva čekam kad će sve biti bezično... i zvučnici i sve kablovinje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Najpotcjenjeniji uređaj
Ja ga koristim za masu stvari i stvarno sam se rastužio kad vidim da se isti povezuje sa mobitelima a ne na informatičkom polju. Koristim ga za povremene LAN konekcije (oko 11MB ekvivalentna B klasi wirelessa), sinhronizaciju, gateway za audio na komp slušalicama, printanje... Micronetovi drajveri imaju i svoj FTP! Sama sigurnost je neprikosnovena, domet je do 100 metara no ako je pravilno pozicioniran, tih 100 metara se pretvara u radius od 100 metara. Ide i kroz debele zidove do nekih 30-40. Ima modula koji bacaju i dalje ali ih se mora posebno naručit iz Njemačke. Svaki put kada sam radio radio sam sa integriranim antenama i nisam išao za tim da ga pojačavam jer mi nije bilo potrebno. Bilo bi interesantno saznati koliki je max domet sa nekim pojačalom koje je usmjereno. Prilikom provjere osciloskopom signal je toliko nezamjetan da je fantastičan pri "skrivanju" signala a ipak funkcionira. Rad sa njim je lagan, portabilan je i sve u svemu i prema mojim iskustvima kvalitetniji od bilo kojeg bežičnog načina prijenosa podataka. Problem je samo što je 100 metara malo ako se ne radi o poslovnoj lokaciji. Eto! Bolje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Itekako
Do 6 samostalnih odašiljača (u biti može i više), a ako su ta računala na LAN-u, imaš istu stvar kao i 6 AP-a u wireless modu. Ponašaju su indentično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
kad pocnes koristit, nemozes vise bez toga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam SE K700i zajedno sa MSI-jevim bluetooth stickom, savršeno radi u kombinaciji s Windowsima XP MCE 2005 - upravljanje desktopom, Winampom,... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
D500 BT ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Bluetooth koristim samo za prebacivanje stvari na mob (V620)...ostalih uređaja nemam koji podržavaju BT ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|