|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Kaže: No media is present
Iz čista mira, DVD snimač ne prepoznaje medij. Nikakav. Mislim, ne prepoznaje uopće ni puni ni prazni medij. Temeljito rastavljen, očišćen, opet isto. Šta mu je? Otišla leća? Jasno, nije pod garancijom. E, da, na drugom kompu pokazuje iste simptome. Ajmo odma prijedloge, Pioneer ili NEC (ovaj sadašnji je NEC), ili možda neki treći? LG daje dvije godine garancije, a ovaj sadašnji mi je riknuo nakon godinu i 3 mjeseca.
Potpisujem! Zadnje izmijenjeno od: Rivi. 25.01.2005. u 08:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
u velikoj većini slučajeva su ti uređaji u biti isti, samo s drugačijom maskom. zato ja po defaultu uzimam ove koji imaju duži period garancije. kaj je sigurno - sigurno je. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
IMO sa pioneer 108 , nec 3520 i lg novim nemožeš pogriješiti ja bih osobno išao na NECa jer su izgleda riješili probleme sa čitanjem izgrebanih medija....LG ako ti treba DVD-RAM ...kao što Cataphract kaže često se prže prodaju pod drugim brandom...znam da TEAC u svojoj ponudi ima Pioneer DVR-108 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Ma, uzeo bi ja NEC-a da mi je prvi. Nego, ovaj šta mi je umro je NEC. A u 1.3 godine nije se baš pretrgao od snimanja. I sad me ovako zajebe. A Pioneera ekipa masu hvali, tako da ću vjerojatno zvat Links ovih dana.
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja imam Pioneer 108 i mogu ti reci da je mrak ![]() Sve cita i sve snima, sve kaj covjek treba.
![]() |
#6 |
|
A i u Linksu je na gotovinu 596,78. Najjeftinije koliko sam uspio nać. Svi ostali su skuplji. Ve-mil, čak 699,70. 100 kuna skuplje?!? Još sam provjeravao, da nešto nisam krivo vidio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|