|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Baterija na laptopu kratko traje iako je nekorištena
Pozdrav! Imam problem sa baterijom laptopa Lenovo 3000 N100. Bateriju sam koristio jako malo, uglavnom je bila full napunjena i stajala je vani zamotana. Kad sam je nakon nekog vremena, otprilike 1 god vratio unutra ona je normalno radila od 100% ali nekih 5-10 minuta i automatski je pala na 5% critical i odma laptop u stand by...Par punjenja i pražnjenja i radila je preko 1 sat. Tako 2-3 puta i onda opet po 5-10 min...sad je konstatno na 5 min rada...Molim neki savjet što da radim s njom.. Hvala!!! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.09.2009. u 16:20. Razlog: Pripaziti drugi puta na naslov! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bar neki savjet da probam nešto, bilo što?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sad si barem naucio da je bateriji mjesto u laptopu a ne vani. Izgleda da se previse ispraznila i sad se mozes pozdravit sa njom.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
nema tu savjeta, kupis novu bateriju... lijepo je nino rekao.... svi se pitaju gdje drzat bateriju i svi kazu u laptopu, ali eto sto se dogodi onima koji ne slusaju il misle da znaju ![]() p.s. koji ce ti penis baterija ak ni ovu staru nisi koristio godinu dana? (to se zapitaj kod kupnje)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Privremeno iskljuci opciju da lap ode u stand by kod niske baterije... odnosno pusti da se ugasi kad stvarno nestane struje. Moguce je da dolazi do krivih ocitanja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|