![]() |
Baterija na laptopu kratko traje iako je nekorištena
Pozdrav!
Imam problem sa baterijom laptopa Lenovo 3000 N100. Bateriju sam koristio jako malo, uglavnom je bila full napunjena i stajala je vani zamotana. Kad sam je nakon nekog vremena, otprilike 1 god vratio unutra ona je normalno radila od 100% ali nekih 5-10 minuta i automatski je pala na 5% critical i odma laptop u stand by...Par punjenja i pražnjenja i radila je preko 1 sat. Tako 2-3 puta i onda opet po 5-10 min...sad je konstatno na 5 min rada...Molim neki savjet što da radim s njom.. Hvala!!! |
Bar neki savjet da probam nešto, bilo što??
|
Sad si barem naucio da je bateriji mjesto u laptopu a ne vani. Izgleda da se previse ispraznila i sad se mozes pozdravit sa njom.
|
nema tu savjeta, kupis novu bateriju...
lijepo je nino rekao.... svi se pitaju gdje drzat bateriju i svi kazu u laptopu, ali eto sto se dogodi onima koji ne slusaju il misle da znaju :) p.s. koji ce ti penis baterija ak ni ovu staru nisi koristio godinu dana? (to se zapitaj kod kupnje) |
Privremeno iskljuci opciju da lap ode u stand by kod niske baterije... odnosno pusti da se ugasi kad stvarno nestane struje. Moguce je da dolazi do krivih ocitanja...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |