|
![]() |
#1 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Ovako... molio bih da netko napiše imena programa koji su dobri za podizanje radnog takta i svega toga ( čitaj OC ). Molim da napipete sve odvojeno : CPU: MEMORIJA: GRAFIČKA: I ako ima još šta da se može OC-ati samo napišite!!! Kao što se vidi iz naslova, malo mi je hitno s tim!!!!!!!
![]() |
#2 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Diži sve - HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Citiraj:
MEMORIJA: BIOS GRAFIČKA: BIOS I ako ima još šta da se može OC-ati samo napišite!!! Ima još podešavanja u BIOS-u. Samo se miš clocka s nekim programom koji bi se zvao PSrate (ili tako nešto).
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Diži sve - HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ud Agent > The Clansman
|
Koje točno Omega driver-e da skinem?? Napiši točno ime driver-a!!! ![]()
![]() |
#5 |
Ud Agent > The Clansman
|
![]() Eh... da... kuda se ide u BIOS-u da dignem memoriju i koja je koris toga - daj mi opišite kaj sve trebam napraviti, zašto i posljedice!!!
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Za ovrclocking imaš - Kovin članak o overclocku Jako je dobro sve objašnjeno, pa pogledaj. A za grafičku omega driver imaš TU i sa njima dobiješ opciju koja je pokazana u attachmentu
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 22.03.2006. u 20:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ud Agent > The Clansman
|
OMEGA DRIVERS README <-- -->
NOTE TO ALL MIRRORS: You must distribute the drivers in the original EXE format. Download Mirrors: Size Description Provider Link 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Utopia Tech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) NGO DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Guru3D DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) MVKTech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Rage3D.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) HardwareOC.hu DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Chaos DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Thor's Hardware DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Link Empire DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Treiber-Koenig.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) ACNOVA.com DOWNLOAD THERE ARE NO MIRROR SLOTS AVAILABLE, THANKS! DRIVERS SUPPORT: DriverHeaven.net LATEST WDM DRIVERS, NEEDED FOR VIVO AND AIW CARDS: (3.97MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (FULL EDITION): (10.1MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (BASIC EDITION): (4.61MB) DOWNLOAD SMARTGART UNINSTALLER: (478KB) DOWNLOAD KOJI DA SKINEM OD OVIH OVDJE??? --> OMEGA DRIVERS README <--
NOTE TO ALL MIRRORS: You must distribute the drivers in the original EXE format. Download Mirrors: Size Description Provider Link 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Utopia Tech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) NGO DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Guru3D DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) MVKTech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Rage3D.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) HardwareOC.hu DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Chaos DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Thor's Hardware DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Link Empire DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Treiber-Koenig.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) ACNOVA.com DOWNLOAD THERE ARE NO MIRROR SLOTS AVAILABLE, THANKS! DRIVERS SUPPORT: DriverHeaven.net LATEST WDM DRIVERS, NEEDED FOR VIVO AND AIW CARDS: (3.97MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (FULL EDITION): (10.1MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (BASIC EDITION): (4.61MB) DOWNLOAD SMARTGART UNINSTALLER: (478KB) DOWNLOAD KOJI DA SKINEM OD OVIH OVDJE???
![]() |
#9 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Za clockanje graficke mozes koristiti i ATiTool. Meni je on najbolji, a ako ti je graficka slucajno s R360 chipom i ima temperaturni senzor moci ces mozda i upravljati brzinom ventilatora na kartici: http://www.techpowerup.com/atitool/
![]() |
#10 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Grafulju bi ti ja predlozio powerstrip! |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
|
ja recimo isključivo koristim Radllinker u omegi za OC grafe. Sad jel omega ima i odgovarjući za nVidju neznam.( Zadnja nVidia mi je bila GF4MX420)
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|