![]() |
Diži sve
Ovako... molio bih da netko napiše imena programa koji su dobri za podizanje radnog takta i svega toga ( čitaj OC ).
Molim da napipete sve odvojeno : CPU: MEMORIJA: GRAFIČKA: I ako ima još šta da se može OC-ati samo napišite!!! Kao što se vidi iz naslova, malo mi je hitno s tim!!!!!!! |
Re: Diži sve - HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Citiraj:
MEMORIJA: BIOS GRAFIČKA: BIOS I ako ima još šta da se može OC-ati samo napišite!!! Ima još podešavanja u BIOS-u. Samo se miš clocka s nekim programom koji bi se zvao PSrate (ili tako nešto). |
Re: Re: Diži sve - HITNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Citiraj:
|
Koje točno Omega driver-e da skinem??
Napiši točno ime driver-a!!!:rambo: |
Eh... da... kuda se ide u BIOS-u da dignem memoriju i koja je koris toga - daj mi opišite kaj sve trebam napraviti, zašto i posljedice!!!
|
Za ovrclocking imaš - Kovin članak o overclocku
Jako je dobro sve objašnjeno, pa pogledaj. A za grafičku omega driver imaš TU i sa njima dobiješ opciju koja je pokazana u attachmentu |
--> OMEGA DRIVERS README <--
NOTE TO ALL MIRRORS: You must distribute the drivers in the original EXE format. Download Mirrors: Size Description Provider Link 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Utopia Tech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) NGO DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Guru3D DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) MVKTech DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Rage3D.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) HardwareOC.hu DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Chaos DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Thor's Hardware DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Link Empire DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) Treiber-Koenig.de DOWNLOAD 16.8MB Radeon Omega Drivers 2.5.97 (Catalyst 4.12 Beta) ACNOVA.com DOWNLOAD THERE ARE NO MIRROR SLOTS AVAILABLE, THANKS! DRIVERS SUPPORT: DriverHeaven.net LATEST WDM DRIVERS, NEEDED FOR VIVO AND AIW CARDS: (3.97MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (FULL EDITION): (10.1MB) DOWNLOAD HYDRAVISION SOFTWARE (BASIC EDITION): (4.61MB) DOWNLOAD SMARTGART UNINSTALLER: (478KB) DOWNLOAD KOJI DA SKINEM OD OVIH OVDJE??? |
Bilo koji. To su razni linkovi za isti driver, odi odozgora prema dole po redu jer možda neki neće radit ili će tražit da se regaš, pa te preskoči i probaj sljedeći.
|
Za clockanje graficke mozes koristiti i ATiTool. Meni je on najbolji, a ako ti je graficka slucajno s R360 chipom i ima temperaturni senzor moci ces mozda i upravljati brzinom ventilatora na kartici:
http://www.techpowerup.com/atitool/ |
Citiraj:
|
Grafulju bi ti ja predlozio powerstrip!
|
ja recimo isključivo koristim Radllinker u omegi za OC grafe.
Sad jel omega ima i odgovarjući za nVidju neznam.( Zadnja nVidia mi je bila GF4MX420) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:54. |