|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
(riješeno) Grafa prdnula?
Evo baš maloprije malog brata zanima šta je šta u kopjuteru i ja njemu pokazujem i pokažem mu prstom na grafičku, slučajno ju dodirnem i opa, komp se ugasi u roku milisekunde. Brijem da sam slučajno napravio nekakav kratki spoj prstom, jel to moguće ![]() Sve u svemu, kod mene ne daje sliku nikakvu, monitor se ne pali, a kod njega u kompu se upali monitor i ekran je full ispunjen raznoraznim točkicama u boji ![]() Jel vrijeme da skinem Accelera, vratim origigi hladnjak i put pod noge u VeMil po garanciju? ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ko' prstom u govno hahahh, vrijeme je za garanciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Možda si prenio nekakav statički elektricitet s odjeće ili sl. Ne vjerujem da je kratki spoj osim ako imaš nekakvo limeno prstenje na prstu ![]() ![]()
![]() |
#4 |
80286
|
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.08.2009. u 10:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vjerojatno staticki elektricitet, mozda znojne ruke ![]() Ali opet i to mi je cudno, jer sam dosta puta dodirnia graficku karticu prilikom ciscenja i nista.. Najbolje zaputi se u vemil i trazi novu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
|
To je i meni čudno, jer i sam sam često dodirivao i grafičku i druge komponente u radu, i niakd ništa, tako da mi je ovo full čudno. No svejedno, sutra vjerovatno idem u Vemil ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
pa rekao je da ovo sto dobije i je s drugog kompa ![]() jedino mi je cudno da na svome ne moze dobiti cak ni to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A fak, nisam bas pozorno citao ![]() Zasto ti je to cudno, imam u spajzu jednu Galaxy 7300GT koja na ovoj 945 Điđibajtici pici hijeroglife i razne USD i ostale sarene simbole po ekranu, znane kao artefakti, a na abitici X38 uopce ne inicijalizira monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
A valjda zato sto mi je dosada sve sto je uginilo bilo jednako mrtvo bez obzira na staniste ![]() A nije bas da mi je kroz ruke proslo malo krepanog hardvera. No, zato i jesmo ovdje izmedju ostaloga - da nesto naucimo novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
80286
|
Eto, priznali mi garanciju. Dobio u zamjenu PowerColor HD4670 512MB gDDR3, kojoj vidim memorija kuca na 873 MHz, a Gigabyte-ici je bila na 1000 MHz, propusnost je nešto manja, iako i ova fino radi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|