![]() |
(riješeno) Grafa prdnula?
Evo baš maloprije malog brata zanima šta je šta u kopjuteru i ja njemu pokazujem i pokažem mu prstom na grafičku, slučajno ju dodirnem i opa, komp se ugasi u roku milisekunde.
Brijem da sam slučajno napravio nekakav kratki spoj prstom, jel to moguće :D Sve u svemu, kod mene ne daje sliku nikakvu, monitor se ne pali, a kod njega u kompu se upali monitor i ekran je full ispunjen raznoraznim točkicama u boji :D Jel vrijeme da skinem Accelera, vratim origigi hladnjak i put pod noge u VeMil po garanciju? :D |
ko' prstom u govno hahahh, vrijeme je za garanciju
|
Možda si prenio nekakav statički elektricitet s odjeće ili sl. Ne vjerujem da je kratki spoj osim ako imaš nekakvo limeno prstenje na prstu :D U svakom slučaju, put Ve-mila i drži fige da još imaju kakvu solidnu grafu na polupraznoj polici da ti daju pod garanciju :D
|
Ma jok, ništa od nakita emam na sebi :D
A budem još vidio, probat ću ju sutra još spojit, ak ne radi idem namontirat nazad originalni cooler i u Vemil vidit hoće mi priznat garanciju :) EDIT: Evo i slike :D Prvo i jedino što dobijem... http://www.imagesforme.com/out.php/t636129_DSCF0010.jpg |
Vjerojatno staticki elektricitet, mozda znojne ruke :)
Ali opet i to mi je cudno, jer sam dosta puta dodirnia graficku karticu prilikom ciscenja i nista.. Najbolje zaputi se u vemil i trazi novu |
To je i meni čudno, jer i sam sam često dodirivao i grafičku i druge komponente u radu, i niakd ništa, tako da mi je ovo full čudno.
No svejedno, sutra vjerovatno idem u Vemil :) |
ides dobre volje nesto naucit nekoga i bum ... strga se ...:nono:
ajd drzim ti fige za garanciju :D :goood: |
Odnesi ju i ništa ne spominji da si ju pipkao :D i moraju ti priznat garanciju
|
Ja bih ju prije egzibicije u Vemulju ipak probao jos u drugom kompu ;)
|
pa rekao je da ovo sto dobije i je s drugog kompa :)
jedino mi je cudno da na svome ne moze dobiti cak ni to |
A fak, nisam bas pozorno citao :)
Zasto ti je to cudno, imam u spajzu jednu Galaxy 7300GT koja na ovoj 945 Điđibajtici pici hijeroglife i razne USD i ostale sarene simbole po ekranu, znane kao artefakti, a na abitici X38 uopce ne inicijalizira monitor. |
A valjda zato sto mi je dosada sve sto je uginilo bilo jednako mrtvo bez obzira na staniste :D
A nije bas da mi je kroz ruke proslo malo krepanog hardvera. No, zato i jesmo ovdje izmedju ostaloga - da nesto naucimo novo :) |
Eto, priznali mi garanciju.
Dobio u zamjenu PowerColor HD4670 512MB gDDR3, kojoj vidim memorija kuca na 873 MHz, a Gigabyte-ici je bila na 1000 MHz, propusnost je nešto manja, iako i ova fino radi. http://gpuz.techpowerup.com/09/08/14/huy.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |