|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
komp zašteka/odšteka
Prije nekih 5 mjeseci sam imao problema sa kompom. Zašteka pa se odšteka za 10tak sekundi pa za 5min opet i tako nonstop. Formatirao sam i sve je bilo ok do prije 2 mjeseca kada mi se pocelo to opet dogadat, ali samo dok sam gledao neki .avi file. Znao samsve komponente maknut pa ponovno stavit i to bi rjesilo problem na par dana. No evo sad opet počela ista stvar događat bez obzira što radim na kompu. U čemu bi mogao bit problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
imao sam sličan problem, rješenje je bilo promijeniti sata kabel hdd-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
hm meni se ista stvar dogadja ali dok imam otvoreno recimo chrome + ie(nije bitan razlog ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Kao i prosli put ja sumnjao na player/codece (probaj pustit film preko GOM playera). Meni je stekao jedan .avi film ... stavio GOM i zaboravio na ikakve probleme ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako ovo sa sata kablovima i konektorima ne da neke retultate, izvrti malo error scan sa HD Tune-om a možeš i izvrtiti test diska njegovim tvorničkim alatom sa Hiren's boot cd-a... Btw. ispušta li disk kakve škljocaje ili neke slične nove zvukove kojih prije nije bilo?
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Trenutno sam stavio SATA kabl od CD-ROMa i za sad je sve ok (inače sve bude ok čim neku komponentu maknem i ponovno stavim... sa grafom sam uvijek to radio, a ponekad i sa nekim drugim komponentama). Ako se ponovno sranja pocnu dogadat stavit cu HDD na kuciste da ga cujem. Inace imam home-made drveno kuciste u kojem je manje kuciste samo za HDD (+ventilator na ulazu) i koristim 1m dugacak SATA kabl. Nisam potpuno siguran, ali mislim da sa proslim HDD-om (WD 640gb) nisam imao ovaj problem nego da se tek pojavio prije nekih 4/5mj kad sam kupio ovaj WD 1 TB green. Prije 2 tjedna sam izvrtio neki WD test u windowsima koji je trajao 2-3h i rezultat je da nema nikakvih problema sa HDD-om... Probat ću jos sa ovima sto ste vi preporucili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam imao isti problem, prvo sam mislio da se cpu pregrijava, pa neki problem s ramima, pa matičnom, da bi se ispostavilo da je disk. Stavio sam hirenov boot cd i pokrenuo dijagnostiku za disk. Našao je neke greške i popravio ih, zasad sve radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|