|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Pukla nožica CPU coolera
Cistio sam komp, i prilikom vracanja coolera nazad, pukla mi je jedna od onih plasticnih nozica koja se gurne u rupe oko cpu slota... Cooler je: ![]() Freezer 7 Pro, a nozice su ove bijele... Jel ima neke sanse da to zaljepim ili popravim? Nozica nije otpala skroz, nego samo slomljena. Bas mi se ne daje 150 kuna za novi cooler. ![]() ![]() Ili jednsotavno ostavim cooler na 3 nozice i amen...
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
moj savjet je da nabaviš ak nemaš vijke i riješiš tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
mislim da mozes cak skinuti a intelovog original coolera i staviti gore na freezera, samo moras biti jako oprezan. to je lijepo opisano u threadu o lappanju freezera 7 pro. pogledaj u overclocking rubriku |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa jel imaš stock cooler ? Daju se te nožice rastavit, uzmeš sa stocka i namontiraš na Freezer-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Imam stock cooler negdje (sliku nisam ja slikao), pa cu probat zamijenit, ako ne radi, valjda cu iskopat negdje vijke pa probat s tim... Nego, jel probao netko to zaljepit s nekim superljepilom? Sumnjam da bi izdrzalo, al' mozda.. ![]() Kako mrzim ove plasticne mehanizme... ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
zwer, imao sam istu stvar prije mjesec dana. Sinu sam slagao komp sa istim AC coolerom kao tvoj. Skinuo sam nožicu sa stock coolera i sve pet. Samo budi pažljiv. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|