![]() |
Pukla nožica CPU coolera
Cistio sam komp, i prilikom vracanja coolera nazad, pukla mi je jedna od onih plasticnih nozica koja se gurne u rupe oko cpu slota...
Cooler je: http://pwnr.be/ofd/files/slika.jpg Freezer 7 Pro, a nozice su ove bijele... Jel ima neke sanse da to zaljepim ili popravim? Nozica nije otpala skroz, nego samo slomljena. Bas mi se ne daje 150 kuna za novi cooler. :fuming: :hitthewal: Ili jednsotavno ostavim cooler na 3 nozice i amen... |
moj savjet je da nabaviš ak nemaš vijke i riješiš tako.
|
mislim da mozes cak skinuti a intelovog original coolera i staviti gore na freezera, samo moras biti jako oprezan. to je lijepo opisano u threadu o lappanju freezera 7 pro. pogledaj u overclocking rubriku
|
Pa jel imaš stock cooler ? Daju se te nožice rastavit, uzmeš sa stocka i namontiraš na Freezer-a.
|
Js sam to riješavao ili univerzalnim ljepilom ili bih uvidao jedan kliping vijak. Jednom sam čak i bakrenom žicom učvrstio.
Nije bilo ugodno za oko, ali je savrženo funkcioniralo |
Imam stock cooler negdje (sliku nisam ja slikao), pa cu probat zamijenit, ako ne radi, valjda cu iskopat negdje vijke pa probat s tim...
Nego, jel probao netko to zaljepit s nekim superljepilom? Sumnjam da bi izdrzalo, al' mozda.. :beer: Kako mrzim ove plasticne mehanizme...:hitthewal: Zivio šaraf. :D |
@Zwer to je mačiji kašalj bez problema se to da napraviti,ja sam isto to napravio na TT bigtyphunu i radi savršeno
|
zwer, imao sam istu stvar prije mjesec dana. Sinu sam slagao komp sa istim AC coolerom kao tvoj. Skinuo sam nožicu sa stock coolera i sve pet. Samo budi pažljiv.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |