|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ocz !!!
....ha, ha i OCZ je napokon stigao u Hrvatsku.... u Linksu imaju u ponudi OCZ memorije i ono još bolje OCZ DDR Booster!!!!! :clap: :clap: :clap:
ABIT IC7-G @ 1:1 FSB 255 MHz P4 2.4C @ 3.06 GHz vcore 1.52V Zalman 7000Al-Cu G.E.I.L Ultra X 3200 @ 255 (2.5-3-3-5) - Samsung TCCD Brainpower Sapphire Radeon 9600 Pro @ 475/325 Seagate SATA 120 GB, Chieftec 360W LG 19'' F900P @ 1280x1024 100Hz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pa nije ni cijea tako paprena...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
malo su zastarjeli moduli ... ne znam jel se opće isplati uzeti nešto duplo veče cjene !?...to je bilo in prije pola godine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Da bash sam danas gledao linksov cjenik kad ugledam ocz. Napokon je stigao u hrvatsku, no pomeni je najbolja memorija super talent i PQI. Jeftine su a idu visoko. ![]()
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
pored A-DATE sada sve "vrhunske" memorije izgledaju smješno...ili žalosno gledajuči cjenu... nema više forsiranja latencija...malo je valjda u ljude ušlo i razuma...FSB je zakon.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
...nisu u pitanju samo OCZ memorije, jer OCZ sada radi i jedna od najboljih i kvalitetnijih napajanja, pa se nadam da će i oni biti uskoro dostupni kod nas, a osim toga ona DDR Booster stvarcica je vrlo korisna što se tiče overclockiranja memorije, pogotovo da se pri većem FSB-u ukrote visoke latencije ![]()
ABIT IC7-G @ 1:1 FSB 255 MHz P4 2.4C @ 3.06 GHz vcore 1.52V Zalman 7000Al-Cu G.E.I.L Ultra X 3200 @ 255 (2.5-3-3-5) - Samsung TCCD Brainpower Sapphire Radeon 9600 Pro @ 475/325 Seagate SATA 120 GB, Chieftec 360W LG 19'' F900P @ 1280x1024 100Hz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
cijena je skoro pa normalna samo vi meni recite je su lu ti rami šta posebni
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
rami su predobri kolko ja citam na stranim forumima (bar za intel, nepratim tolko za amd), i bas sam neki dan u skoli prigovaro zas nema OCZ u hr (uglavnom radi napajanja, jer imam maxpower -.- sad izgleda da mora da ce doc) i ono bum ko da mi se uslisila zelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koji su onda rami najbpli za athlon 64.Kolko sam ja videl meni najbolje zvuce OCZ, KIT, Platinum EL rev 2, DDR 400 MHz, 2 x 512MB. Dajte komentirajte koji su najbolji!!!!
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
the luda ribetna
|
da te rame si kanim sad skoro piknut...al ih je bilo sam za kupit u sloveniji(najblize)i meni se ti cine najboljima ![]() i ti idu svakako umijesto mojih kingica |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
e, ljudi, upecat ću iz USA za božić ovo: OCZ EL Platinum Revision 2 Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 - Retail oće to ić/jurit na mojoj DFIici? Mislim, zbunjuje me ovo Dual Channel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da bolje ne bi niti ja izabro da mogu birat!!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma oce jurit ce. pa to ti trenutno najbolji ram koji mozes kupit.
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa to je ovaj isti ram koji sam ja napisal iima ga u linksu za kupit.
![]() |
#16 |
the luda ribetna
|
drito to po taj ram sam ja htio ic u sloveniju ![]() a sad ga ima i links...a razlika u cijeni 150 kuna..wow dok platim benzin...nes za pojest i popit ![]() evo ti ga ![]() dual chanel znaci..hm da da ti radi u 2 kanala...hm...kak to objasnit...pomoc pipl ![]() svejeno porast perfomansa sa dc je oko 20%...a ta rev 2 to su ti rami koji rade na 2-2-2-5 postavkama...i cak i nize ![]() a imaju hebeno visok plafon ![]() brijem da je cak i najbolji ram u svijetu sad...al nisam siher ![]() uz pqi corsa i te je 100% ![]() ![]() nadam se da i stignu napajanja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|