![]() |
Ocz !!!
....ha, ha i OCZ je napokon stigao u Hrvatsku.... u Linksu imaju u ponudi OCZ memorije i ono još bolje OCZ DDR Booster!!!!! :clap: :clap: :clap:
|
pa nije ni cijea tako paprena...
|
malo su zastarjeli moduli ...
ne znam jel se opće isplati uzeti nešto duplo veče cjene !?...to je bilo in prije pola godine... |
Da bash sam danas gledao linksov cjenik kad ugledam ocz.
Napokon je stigao u hrvatsku, no pomeni je najbolja memorija super talent i PQI. Jeftine su a idu visoko.:smoke: |
pored A-DATE sada sve "vrhunske" memorije izgledaju smješno...ili žalosno gledajuči cjenu...
nema više forsiranja latencija...malo je valjda u ljude ušlo i razuma...FSB je zakon.... |
...nisu u pitanju samo OCZ memorije, jer OCZ sada radi i jedna od najboljih i kvalitetnijih napajanja, pa se nadam da će i oni biti uskoro dostupni kod nas, a osim toga ona DDR Booster stvarcica je vrlo korisna što se tiče overclockiranja memorije, pogotovo da se pri većem FSB-u ukrote visoke latencije :D ...
|
cijena je skoro pa normalna samo vi meni recite je su lu ti rami šta posebni
|
rami su predobri kolko ja citam na stranim forumima (bar za intel, nepratim tolko za amd), i bas sam neki dan u skoli prigovaro zas nema OCZ u hr (uglavnom radi napajanja, jer imam maxpower -.- sad izgleda da mora da ce doc) i ono bum ko da mi se uslisila zelja :) GG links
|
Koji su onda rami najbpli za athlon 64.Kolko sam ja videl meni najbolje zvuce OCZ, KIT, Platinum EL rev 2, DDR 400 MHz, 2 x 512MB.
Dajte komentirajte koji su najbolji!!!! |
Citiraj:
|
da te rame si kanim sad skoro piknut...al ih je bilo sam za kupit u sloveniji(najblize)i meni se ti cine najboljima;)
i ti idu svakako umijesto mojih kingica |
e, ljudi, upecat ću iz USA za božić ovo:
OCZ EL Platinum Revision 2 Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-3200 - Retail oće to ić/jurit na mojoj DFIici? Mislim, zbunjuje me ovo Dual Channel... |
Mislim da bolje ne bi niti ja izabro da mogu birat!!!
|
ma oce jurit ce.
pa to ti trenutno najbolji ram koji mozes kupit. |
Pa to je ovaj isti ram koji sam ja napisal iima ga u linksu za kupit.
|
drito to po taj ram sam ja htio ic u sloveniju;)
a sad ga ima i links...a razlika u cijeni 150 kuna..wow dok platim benzin...nes za pojest i popit;) evo ti ga :D dual chanel znaci..hm da da ti radi u 2 kanala...hm...kak to objasnit...pomoc pipl:D svejeno porast perfomansa sa dc je oko 20%...a ta rev 2 to su ti rami koji rade na 2-2-2-5 postavkama...i cak i nize;) a imaju hebeno visok plafon:D brijem da je cak i najbolji ram u svijetu sad...al nisam siher;) uz pqi corsa i te je 100%;)ak kupis bilokoji njihov ram nes se zahebat :beer: nadam se da i stignu napajanja:D:p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |