|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Trzanje
Nisam siguran kad se problem pojavio jer nisam ništa igrao par dana ali sam jučer poslije stavljanja kingmax hc 256mb(500Mhz) skontao da mi igre strašno trzaju.U 3dmarku 2001 sve ide još nekeo i dobro ali skužio sam da mi je najgore u onom testu FILL RATE,totalno je usporen i ima par artefakata u dužini cijelog ekrana(vodoravno)Probao sam čačkati po biosu ali ništ nije upalilo.Reinstalirao drivere,isto.reinstalirao windowse-ISTO ![]() Štao još da probam? E da,probao sam vratiti staru memoriju,opet isto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
|
Jesi probao staviti default frekve na grafi ili je OC-ana?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako su ti artefakti u fillrateu onda je do grafičke Ili je loš driver u što sumnjam ili je rikla grfička što mislim da će bit prije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Valjda nije crkla,stara je tek godinu dana,par mjeseci ništa ozbiljnije ne igram,ne znam,i to baš kad sam kupio kingmaxa,čudno... Još ču malo nešto isprobavati pa ti javim sutra ujutro da li ču doči,Eddie.Može? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Kad sam baksus!Evo skinuo sam ti drivere za karticu,samo za Win2000 i XP.Sutra ču ti donijeti kad budem dolazio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|