![]() |
Trzanje
Nisam siguran kad se problem pojavio jer nisam ništa igrao par dana ali sam jučer poslije stavljanja kingmax hc 256mb(500Mhz) skontao da mi igre strašno trzaju.U 3dmarku 2001 sve ide još nekeo i dobro ali skužio sam da mi je najgore u onom testu FILL RATE,totalno je usporen i ima par artefakata u dužini cijelog ekrana(vodoravno)Probao sam čačkati po biosu ali ništ nije upalilo.Reinstalirao drivere,isto.reinstalirao windowse-ISTO:fuming:
Štao još da probam? E da,probao sam vratiti staru memoriju,opet isto... |
Jesi probao staviti default frekve na grafi ili je OC-ana?
|
Grafu nisam clockao oko 4mj,frekve su na defaultu.
|
Uuuu, vidim da ti još uvijek imaš hebe sa kompom. Jesi siguran da nemaš neki virus... Ipak, download koji si napravio je dobrano velik. Format sve rješava.
|
Pa formatirao sam,stavljao opet vindowse i isto.Joj poludit ču,ne možeš ništ napraviti a da nešto ne sjebeš!!!:fuming: :fuming:
|
Ako su ti artefakti u fillrateu onda je do grafičke
Ili je loš driver u što sumnjam ili je rikla grfička što mislim da će bit prije |
Najbolje da dofuraš grafu do mene, pa ćemo vidjeti. Dođi sutra u 16h, samo ponesi drivere, ja nemam. Evo, 40 minuta sam na netu i sve je O.K. Izgleda sam očistio ono govno.
|
Valjda nije crkla,stara je tek godinu dana,par mjeseci ništa ozbiljnije ne igram,ne znam,i to baš kad sam kupio kingmaxa,čudno...
Još ču malo nešto isprobavati pa ti javim sutra ujutro da li ču doči,Eddie.Može? |
Može. Ti nemaš sreće. Rekao sam ti, najbolje je igrati Sony Playstation.
|
Kad sam baksus!Evo skinuo sam ti drivere za karticu,samo za Win2000 i XP.Sutra ču ti donijeti kad budem dolazio.
|
A jel moguče da se nešto sjebalo kad sam klokao na 3.4Ghz,pci/agp je bio lock al opet,ko če ga znati?
Jel to grafička počinje odlaziti ili što?Meni sve drugo valja,osim u igrici. |
1 privitaka
Evo jedna slika da vidite kako to izgleda,osim što strašno trza.
|
Sumnjam na memoriju grafulje :eek:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:12. |