|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Spor internet
Imam malih problema oko interneta,naime imao sam period ova zadnja dva tri dana da nisam moga spojiti na nijednu o stranica a ako i jesam onda je to trajalo i trajalo.Zvao sam ove iz t -coma pingali nešto i lik mi kaže da nije do njih nego do mene odnosno da meni nešto koći propusnost te da bi mogao biti kvar u mrežnij kartici ili samom kabeLu .Imam d-linkov ruter DSL-584T.Ja sam pošto mi je tako reklo iskoristio priliku i ponovno instalirao windowse ali opet ista stvar ista sporoća.Jučer i danas sam mjeri download i upload i nikad ne pokazuje isto. Evo danas down.1407 upload 208,jučer dva puta prvi rezultat 975 162,drugi rezultat 1300 181.Koliko znam oni su digli brzinu na 4 svim korisnicima a ja imam rezultat dv-tri puta manji nego što bi trebao biti.Zna li iko u ćemu bi mogao biti problem,dali to može biti do mrežne kartice ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
probaj zamijenit kabel za početak.Pogledaj tu po forumu,imali su dečki slučaj,isto se isprobavalo sve i svašta,a na kraju se ispostavilo da kabal zeza..možda je dotrajo ![]() A što se tiče brzina,još nisu svima promijenili na 4mb,radi se na tome tak da do 1.05 bi svima trebali promijenit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
jel jubito ima za nas balkance nekakve restrikcije. da 10 megabita nemoze potjerat video bez stalnog bufferinga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|