![]() |
Spor internet
Imam malih problema oko interneta,naime imao sam period ova zadnja dva tri dana da nisam moga spojiti na nijednu o stranica a ako i jesam onda je to trajalo i trajalo.Zvao sam ove iz t -coma pingali nešto i lik mi kaže da nije do njih nego do mene odnosno da meni nešto koći propusnost te da bi mogao biti kvar u mrežnij kartici ili samom kabeLu .Imam d-linkov ruter DSL-584T.Ja sam pošto mi je tako reklo iskoristio priliku i ponovno instalirao windowse ali opet ista stvar ista sporoća.Jučer i danas sam mjeri download i upload i nikad ne pokazuje isto. Evo danas down.1407 upload 208,jučer dva puta prvi rezultat 975 162,drugi rezultat 1300 181.Koliko znam oni su digli brzinu na 4 svim korisnicima a ja imam rezultat dv-tri puta manji nego što bi trebao biti.Zna li iko u ćemu bi mogao biti problem,dali to može biti do mrežne kartice ?
|
probaj zamijenit kabel za početak.Pogledaj tu po forumu,imali su dečki slučaj,isto se isprobavalo sve i svašta,a na kraju se ispostavilo da kabal zeza..možda je dotrajo:D
A što se tiče brzina,još nisu svima promijenili na 4mb,radi se na tome tak da do 1.05 bi svima trebali promijenit |
Tak je slično i kod mene, malo radi brzo malo sporo. Rade ljudi, pa kad naprave prošljakat će valjda. :)
|
jel jubito ima za nas balkance nekakve restrikcije.
da 10 megabita nemoze potjerat video bez stalnog bufferinga :stoopid: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:09. |