|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() www.hl2fallout.com Napokon smo i to docekali... ![]() ![]() ![]() ![]() Sad nek se Nvidia jede od srama kad ljudi vide koliko je bolji od DOOMA ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Aaaa to je ona igra za koju sam dobio kupon uz Ati Rage Pro... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Tako nekako pa bilo je mnogo zakasnjenja ali mislim da je sad puno bolji ... pa kad uzmemo da je od dooma bilo sto bolje onda ce ga HL2 smlaviti . ![]() Uglavnom sad samo cekamo na www.izonews.com kad ce pisati Half Life 2 Nuked.... ![]()
![]() |
#4 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
@dadinjar a da se malo strpiš prije nego što pjevaš halospjeve ![]() ![]() a da ne spominjem ovo djetinjasto : Citiraj:
D3 je napravio ID soft. ,a ne nvidija (ona je samo bila "sponzor") |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ne kazem da je igra revolucionarna ,sam broj preloada i broj pre-kupljenih bundle-a govori sve za sebe a to je tek pocetak ...da ne govorim o tome da je igra u top svjetskim magazinima izborila #1... ![]() A na vama je da zbrojite 2 i 2 ![]() Ne Nvidia nije napravila DOOM ali je mnogo ulozila u njega ocekujuc neki feedback od korisnika (citaj gamera) ali bas i nisam vidio neki DOOM-ov review koji ga stavlja na #1!!! Kazem ti Half Life 2 ce biti nesto zbog cega ce se Internet kociti uostalom vidjet ces... Pozdrav! ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
nije nvidia ušla u kompu sa id softom radi D3...već radi D3 engine-a....njima je primarno da iziđe što više igara na enginu koji je posebno optimiziran za njihove kartice i da tako stvore privid da su njihove kartice u igrama jače od ATIjevih i btw za D3 se zna da njegov smisao nikada nije bio biti no. 1 igra...već no. 1 engine ![]() što se tiče HL2....nemogu a da ne čekam svaki novi 3d shooter sa zadrškom...jer IMO nekih pravih pomaka u tom žanru nije bilo nekih 3-4 godine |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
O boy O boy I can´t wait to see HL2. ![]() ![]() ![]() ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja ne vjerujem da je HL2 izašao dok ga ne vidim ![]() Vjerujem da će biti dobra igra, ali ne vjerujem baš u priče da je optimizirana za ATI-jer nije. I nemojte se previše obazirati na bencheve jer oni u pravilu baš i nemaju veze sa samim igranjem. Evo vam testa X7xx tu na siteu, po benchu u FC-u pri 1024x768x32 i X700 PRO i XT i 6800GT imaju oko 55fps-a, ali je to samo bedasti bench koji ne prikazuje pravo stanje stvari.(makar je sramota da sa obzirom na cjenovni rang GT ima isto koliko i te ATI-ce :-))) ) Svi koji su igrali Far Cry znaju kako zvekne frame rate kad se pojavi 3-4 neprijatelja i kad se počne pucati. Ali toga u benchu-nema ![]() Pa se onda ti osloni na to koja je grafa brža... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
HL2 dok ne dođe u ruke ne vjerujem niš... a proć će opet neko vrijeme dok bude dostupan kod nas.... A ovo šta se tiče FarCry-a meni se to desi samo kad se prvi put pojave (znači prvi put nakon pokretanja igre) i onda dalje štima bez bada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A kad se u igri i puca i koristi zvuk, tipkovnica i miš isto maznu nekaj resursa...to je onda druga priča. Ja sam baš napravio re-instal Far Cry-a i stavio 1.2 patch da vidim kak ide, a ide ko gluha svinja ![]() Ako se hoće napraviti malo bolji uvid, treba skinuti FarCry Benchmarking Utility i izbenchati par različitih nivoa gdije se lijepo vide razlike, u nekom 55 a u nekom 20-ak manje fps-a. http://downloads.guru3d.com/download.php?det=830 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja ne vidim po čemu je Doom3 nešto poseban? njega izvlači dobra grafika, odnosno nepostojanje iste, jer se sve svodi na mračne tunele i hodnike, i eventualno nešto svjetala koja se vrte.... UUUUU!!! super cool! a što se tiče neke igrivosti, to je isti kur.c kao i svi ostali FPS-i hodaš, pucaš, hodaš,pucaš.... boring A i vjerujem da se HL2 neće po ničemu više razlikovati, grafika, hmmm? maybe, ali sumnjam... it's still, FPS... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
(°_°)
|
Citiraj:
Tak da pljuvanje po FPSu : hodas, pucas, respawnas se... i nije bas na mjestu. Narocito ne u threadu o HL2 ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() A to je ono kaj je prodalo npr. COD i sve nastavke a ne tema o WW2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Lijepo imaš i misije i ostalo. Doom-Unreal-HL cilj je uvijek isti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
Pa jel ste vi citali PC GAMER-ov review o hl2 ??? Nece bas biti hodas - pucas - ubijes .... ![]() Morat ces se snalazit s malo municije i koristit onaj gravity gun. ![]() Ma uostalom vidjet cete a onda cete ostati zadivljeni.....bar ja hocu ako vi ne osim toga spominju se i nekakvi roboti za koje kazu da je najbolji dio igre ![]() ![]()
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
|
Citiraj:
lol...piñata ![]() http://www.gamespot.com/news/2004/10...s_6110731.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ma sve su igre dobre, svaka ima svojih draži, jel tako? odrastao sam uz njih... sad me jedna stvar muči... Što će bit kad izađe HL2, onda više nećemo imat što iščekivati?! pošto je i doom već izišao! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |