|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Prenapučenost diska
Dakle, iz starog kompa sam uzeo svoja dva (ATA) diska (Seagate i Maxtor) i stavio ih u novi komp (u kojem imam još jedan novi SATA Seagateov) i sve radi okej - osim jedne stvari. Naime, ne mogu pristupiti na jednu od particija na starom disku - a znam i razlog zašto ne mogu; naime, disk sam popunio podacima (filmovi, mjuza, slike itd.) do kraja, tj. valjda tamo nema ni jedan bajt a kamoli megabajt slobodnog "placa"! Taj sam disk koristio uz Windows XP - a sad sam prešao na Vistu - pa pretpostavljam da je i to dio problema. (S napomenom da operacijski sustav nije bio instaliran na toj particiji nego na drugoj). Dakle: s dotičnom je particijom sve bilo u redu u XP-u, samo joj sad ne mogu pristupiti u Visti. Bi li pomoglo da se ponovno vratim na Win XP da dođem do podataka koji su na disku? U Visti su mi svi diskovi i particije na popisu, čak i ova particija na koju ne mogu ući - samo što kad god kliknem na nju piše: O: (particija) is not accessable. There is not enough space on the disk. Particije su rađene, ako se dobro sjećam s Acronis Partition Maker (mislim da se tako nekako zove - ako je bitno) i nikad nisam imao nikakvih problema... Je li itko ikada imao takav sličan problem? Thanx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
OMG ko da je važno,čovjek se zeznuo za jedno je***o slovo!Ako ne znaš pomoči onda nemoj ništa ni pisati,ćovjeku je ovo prvi post i što če reči za ovaj forum kad vidi tvoj odgovor? @real01 Nisam čuo za taj problem ali probaj bootat neku live distribuciju Linuxa ako imaš pa obriši malo s te pune particije pa je onda probaj otvoriti u Visti.Ili probaj provrtiti check disk,možda ima neka greška na particiji. Ne koristim Vistu pa ne znam točno što bi moglo biti ali valjda če ti neko od Vistaša ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Error messages when you try to gain access to an NTFS volume Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
- zacrvenirana - mislim da se kaže: zacrvenjena A rečenica: Citiraj:
(iako se misli na particiju...) I "redmond" bi se pisao velikim početnim slovom jer je to ime... I zadnje: frend mi je posudio tipkovnicu jer moja ne šljaka jer su malo drugačije raspoređene tipke pa sam zato valjda fulao jer se još privikavam na nju... Eto, to smo riješili. Samo da još riješimo tu moju particiju... Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|