|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
maxtor problem
imam problem sa maxtorom diamondmax 40 gb. neće mi instalirat windowse na njega (kad instaliravam formatira se i onda kad treba dalje neće....). zanima me kako bi mogao rijesit ovaj problem? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
daj covjece malo vise informacija... koji komp, koje windowse dizes, gdje zapne tocno, jel pise neki error ili se samo smrzne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
komp je p3, dizem gore xp, sa podacima disk radi ok. ne izbacuje nikakav error nego se samo instalacija ponavlja cijelo vrijemo. umjesto da mi zapocne nakon formatiranja i nakon zapisa podataka sa instalcijom windowsa on se opet vraća na početak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Pogledaj šta tačno piše na matičnoj ploči, koji procesor je na njemu (možeš sa CPU-zom) mada je on skoro pa i nebitan, i ostale komponente. A po ovome sto si napisao mi se nekako cini da nisi nastimao u BIOS-u da cita sa diska umjesto sa CD-ROMa nakon prebacivanja tih stvarcica na disk...
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da li si u biosu stavio da bootas s tog hard diska na koji instaliravas windowse?? Jer ako nisi, onda ti nakon restarta bios ne pokusava bootat sa tog harda pa ti se zbog toga ponovo ucita instalacija s cdroma.
![]() |
#7 |
apsolventus
Datum registracije: Oct 2008
|
veličina particije? probaj staviti jumper da ograničiš veličinu na 32gb i onda formatirati jer win instalacija zeza ako je partica cijeli disk, treba ostati onih cca 8mb unpartitioned za dynamic disk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|