|
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko je meni poznato Intelove ploče nisu za OC. Ipak ih radi sam Intel koji je protiv toga
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Njet, Intel ploče "ne podržavaju" clockanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Intelove ploče nemaju nikakvih mogućnosti OC-a, al su zato jako stabilne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
osobno imam intel 875pbz plocu i sve sto mogu klokati je tzv burnin (nekih 4% preko default frekvi) tako da to nije neki clock, imas i onaj Intel Desktop Control (mozes clockati iz windows on the fly, ali opet tih 4%) uzeo sam intelovu plocu zato sto zelim stabilnost (dobio sam sto sam htio) i NE zelim nikakav overclocking, zelim na svemu imati pasivne coolere, niti jedan vent (to su zelje) mogucnosti su malo drugacije, ali sam definitivno silence freak, sve sto zelim da se cuje je kvalitetan zvuk sa dobre zvucne kartice iz jos boljih zvucnika u sprezi sa winamp-om :clap: ![]()
![]() |
#6 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
A DFI? Znam da su za AMD na dobrom glasu, ali ne znam kak stoje s INTELOM? Ima ko kakav prijedlog za kakvu ploču za oc intela a da nema previše đinđa minđi tipa (lan, raid, firewire itd.)? P.S. Osim naravno IC7
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Imaš i Asus P4C800. Dfi Lanparty PRO875B ti je jedna od najstabilnijih ploča za P4 uz vrlo dobar OC i puno gluposti kaj dođe uz nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Odlicna ploca, clocka se na njoj odlicno, nema nikakvih điđi-miđi i zbog toga je jeftina (chipset i865PE), ali ima sve bitne feature (dual chanell, SATA, SoftMenu itd)... Imam ju i na njoj mi je P4 2.4 FSB533 radio bez imalo problema na 3.06, a uspijevao je i do 3.2, ali tada je davao slabije benchmark rezultate (zbog postavki PSB-a i memorije). Sada mi P4 3.0HT na njoj radi na 3.45 bez ikakvog dodatnog zagrijavanja i jedini razlog zasto ga ne drzim vise je sto me koci DDR400 memorija. Kada dobijem DDR500 onda cu vidjeti sta beba moze... Naravno sve gore je radjeno na zracnom hladjenju (a onaj 2.4 je bio hladjen stock coolerom i u knjakavom Everpower kucistu) Jedina mana je glasan Northbridge cooler (vrti se na 6500-7000 o/min)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja imam IS7-E i ploča mi je super, vent na nb JE glasan ali vrti na 5600rpm, ja ga stavim u biosu na 60%(da i to se može) i onda se ne čuje. Jedino su ddr i agp jako blizu, ali ako neš neke boleštine od hlađenja onda nije bad. ploča mi je jako stabilna i još se nijedanput nije srušila iz čista mira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |