|
![]() |
#1 |
red drum
Datum registracije: Aug 2008
|
Wlan kroz armirani beton
Prvi kat i prizemlje su upitanju.utp ne dolazi u obzir već eventualno neki rangebooster ili repeater. razmišljao sam o nečemu sličnom http://www.xbitlabs.com/articles/net...-dwa142_3.html al nisam siguran što u zakonu piše o pojačavanju signala. Dakle pitanje je bili mi pomogao taj rangebooster ili moram uzet bušilicu u ruke i probušit deku da dođem do ap?
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a koji je AP? najlakša solucija je kupit jednu antenu koja ima malo veće pojačanje nego ove obične i opalit ju u pod. mora radit. iako ne vidim gdje je toliki problem, ja sa linksysom tučem kroz dvije ploče, sa jednom njegovom antenicom i uglavnom ima signala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
red drum
Datum registracije: Aug 2008
|
o tome se i radi što neznam u čem je problem.promijenio sam skoro sve antene i na routeru i na usb adapteru i signal je na 15-20%,dakle verylow,odnosno kao da ga ni nema.... postavke na routeru su ispremještane na sve moguće i nemoguće načine,vraćane na default i opet isto
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
koji router i koji usb adapter? na router si stavi neku panelku malu od 11dbi, a na usb adapteru napravi onaj mod sa parabolom, i mora proradit... a i 15-20% signala bi trebalo radit. stavit da ti pinga nekih 5min pa vidi koliko paketa pogubi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|