|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Je li problem u procesoru ili grafičkoj
meni komp može pokrenuti sve igre ali novije su mi usporene npr.FIFA 09 DEMO,rs vegas,wow the burnig crusade a virtua tennis 3 ide bez problema procesor mi je AMD Athlon 64 3200+ 2.01 GHz 960 of ram a neznam gdje mogu nac koja je grafićka.unaprijed hvala EDIT: preporuci te mi onda procesor ili grafičku i kolko košta oprostite zbog duplikata Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.09.2008. u 10:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
1) Instaliraj Everest i pogledaj koje komponente imas, zatim ih upisi pod "moj komp" koji oznacis u postavkama svog accounta na forumu da se pojavljuje ispod tvog nicka kao veceini usera ovdje koji lazu kako imaju ueber pile (ili upisi komponente u sig kao mi seljoberi koji ne znamo kako to napraviti). 2) Kad upises komponente ocekuj neku pomoc, ali ce te vjerovatno admin ili moderator ovog podforumcica premjestiti u podforum "konfiguracije" ili "ostalo" za takva pitanja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
@croatian_gunner - sve ovo sto je napisao Dizel. samo bi napisao da je za pretpostaviti da je rijec o integriranoj grafickoj, jer sada ima 960MB. a 1024 - 64 (koja ode na grafu) = 960MB. e sad, koju kupiti, koji je stroj trenutno...........to sve tek treba saznati.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Sa siglecore athlonom se neće usrećit na novim igrama da kupi neznam kaj, treba mu DC procesor za početak i još giga rama a onda o grafi možemo raspravljati ovisno o igračkim apetitima ali rekao bi da nekaj tipa 8800GT/3870 nije loš smjer...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|