![]() |
Je li problem u procesoru ili grafičkoj
meni komp može pokrenuti sve igre ali novije su mi usporene npr.FIFA 09 DEMO,rs vegas,wow the burnig crusade a virtua tennis 3 ide bez problema
procesor mi je AMD Athlon 64 3200+ 2.01 GHz 960 of ram a neznam gdje mogu nac koja je grafićka.unaprijed hvala EDIT: preporuci te mi onda procesor ili grafičku i kolko košta oprostite zbog duplikata |
1) Instaliraj Everest i pogledaj koje komponente imas, zatim ih upisi pod "moj komp" koji oznacis u postavkama svog accounta na forumu da se pojavljuje ispod tvog nicka kao veceini usera ovdje koji lazu kako imaju ueber pile (ili upisi komponente u sig kao mi seljoberi koji ne znamo kako to napraviti).
2) Kad upises komponente ocekuj neku pomoc, ali ce te vjerovatno admin ili moderator ovog podforumcica premjestiti u podforum "konfiguracije" ili "ostalo" za takva pitanja :) |
@croatian_gunner - sve ovo sto je napisao Dizel.
samo bi napisao da je za pretpostaviti da je rijec o integriranoj grafickoj, jer sada ima 960MB. a 1024 - 64 (koja ode na grafu) = 960MB. e sad, koju kupiti, koji je stroj trenutno...........to sve tek treba saznati. |
Sa siglecore athlonom se neće usrećit na novim igrama da kupi neznam kaj, treba mu DC procesor za početak i još giga rama a onda o grafi možemo raspravljati ovisno o igračkim apetitima ali rekao bi da nekaj tipa 8800GT/3870 nije loš smjer...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:32. |