|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Wings of Fury???
Ma o čemu kvragu najviše ovisi score u tom testu??? FSB-u? Naclocko ja grafu do jaja-isti mi je ..... ne ide prek 170??? I koliko u stvari taj test participira u ukupnoj rezi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel to prvi test u 2003? On ima najmanji udio u ukupnom skoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Kaj si dobil posel u Autonicu na promoviranju još jednog 13K 3Dmarka 03 stroja: evil :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Pitanje je čisto akademske prirode budući da tak i tak uvijek mogu bez puno truda oderati vas sa ma-ne-da -mi-se-više-ni-spominjat-kojim-pločama ![]() ![]() ![]() A jeste od pomoći...te test najmanje partipicira u scoreu, te kaj bu mi to...pa koliko kvragu vi imate u Wings of Fury? Čisto me zanima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
Neznam jer 3D mark nemam od dba MSI 745Ultra a to znači od 11.mj. Ajd budem ga sam zbog tebe stavio i otjrao te u plač. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Baš me zanima. Istinabog imam prastari AGP driver koji sam dobio sa pločom i sve sam vrtio na 166FSB-a, ali mi je nekak čudno da baš taj test ne ide gore pri clockanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To je DX8 test, što znači da je najsličniji 3dmarku 2k1, a dobro znamo da je taj test prpoprcionalno ovisan o ostatku računala, a ne samo grafičkoj.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni na 166 neće prek 170... Došle vrućine a mene ulovilo clockanje ![]() Budem malo digel FSB, pa da vidimo onda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
GT2 - Battle of Proxycon 40,0 FPS GT3 - Troll's Lair 36,1 FPS GT4 - Mother Nature 39,3 FPS
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Kod mene je: 169 46.5 39.8 42.2 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2697897 Vrag mater, izgleda da bum moral malo našiljiti FSB na dobroj staroj KT 400 ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Evo udjeli testova u ukupnom skoru: Wings of Fury x7.3 Battle of Proxycon x37 Troll's Lair x47.1 Mother Nature x38.7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Jel si je probao clocknuti? Šta ne bi tvoja trebala lupati 8000+?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
|
Ma ne...ja imam Herca 9800 NP ![]() Samo kaj je flashan u XT ali sa PRO frekvama-pa kad hoću lako je clocknem. Test je bio na 166 FSB-a, i sa driverima od X800 vulgaris. Malo sam se zezao sa tim driverima, čisto da vidim kak stvar hoda. ![]() Grafu sam clocnuo kad sam već podigao 2003 pa zato nije očitao pravilno, bilo je oko 430/365. Neko veče sam napravil propuh prije spavanja da se malo zlufta, vratim se a ono proc na 32 ![]() ![]() ![]() ![]() Jedino kaj mi je u BIOS-u ostalo na 256 MB AGP, vrtio sam Ruby demo pa sam zaboravio vratiti. A ništ, budem malo digel FSB i izvrtil navečer, tak i tak je krajnji cilj bio 6500. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Headbangig Grunf!
|
Hm meni na 1024×768 izbacuje nekih 70tak FPS na Wings of fury doduše nemam, zadnji patch več neki tam od prije godine i pol
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Da nisi kaj usro sa driverima ili DX-om??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
Da znam, moram vidjet, driveri su instalirani na čisto DX9 isto. Ok proc je spušten na 2 gige al to nema preveć veze jer je FSB na 223. Driveri za grafu su Omega 2.5.36b ( Omega 4.4), FW isključen, AA 4 i FSAA 8, Prve dve pstavke high quality drugo dvoje isključeno, AGP 8X nekaj tu ne štima teško.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Headbangig Grunf!
|
Da zaborivio sam da se za testiranje grafa stavi na defultne postavke u OGL i D3D uključi FW i naclocka do jaja.
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Razlika je 15 bodova max. Eventualno na Intelu u nekim igrama možeš nekaj dobiti ako forsaš FW i SBA skupa. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|