![]() |
Wings of Fury???
Ma o čemu kvragu najviše ovisi score u tom testu???
FSB-u? Naclocko ja grafu do jaja-isti mi je ..... ne ide prek 170??? I koliko u stvari taj test participira u ukupnoj rezi? |
Jel to prvi test u 2003? On ima najmanji udio u ukupnom skoru.
|
Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Kaj si dobil posel u Autonicu na promoviranju još jednog 13K 3Dmarka 03 stroja: evil : |
Re: Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Pitanje je čisto akademske prirode budući da tak i tak uvijek mogu bez puno truda oderati vas sa ma-ne-da -mi-se-više-ni-spominjat-kojim-pločama:D :D :D A jeste od pomoći...te test najmanje partipicira u scoreu, te kaj bu mi to...pa koliko kvragu vi imate u Wings of Fury? Čisto me zanima. |
Neznam jer 3D mark nemam od dba MSI 745Ultra a to znači od 11.mj.
Ajd budem ga sam zbog tebe stavio i otjrao te u plač.:D |
Citiraj:
Baš me zanima. Istinabog imam prastari AGP driver koji sam dobio sa pločom i sve sam vrtio na 166FSB-a, ali mi je nekak čudno da baš taj test ne ide gore pri clockanju... |
To je DX8 test, što znači da je najsličniji 3dmarku 2k1, a dobro znamo da je taj test prpoprcionalno ovisan o ostatku računala, a ne samo grafičkoj.
|
Citiraj:
Meni na 166 neće prek 170... Došle vrućine a mene ulovilo clockanje:D Budem malo digel FSB, pa da vidimo onda. |
Citiraj:
GT2 - Battle of Proxycon 40,0 FPS GT3 - Troll's Lair 36,1 FPS GT4 - Mother Nature 39,3 FPS |
Citiraj:
Kod mene je: 169 46.5 39.8 42.2 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2697897 Vrag mater, izgleda da bum moral malo našiljiti FSB na dobroj staroj KT 400:D |
Evo udjeli testova u ukupnom skoru:
Wings of Fury x7.3 Battle of Proxycon x37 Troll's Lair x47.1 Mother Nature x38.7 |
Citiraj:
Jel si je probao clocknuti? Šta ne bi tvoja trebala lupati 8000+? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ne...ja imam Herca 9800 NP:)
Samo kaj je flashan u XT ali sa PRO frekvama-pa kad hoću lako je clocknem. Test je bio na 166 FSB-a, i sa driverima od X800 vulgaris. Malo sam se zezao sa tim driverima, čisto da vidim kak stvar hoda.:) Grafu sam clocnuo kad sam već podigao 2003 pa zato nije očitao pravilno, bilo je oko 430/365. Neko veče sam napravil propuh prije spavanja da se malo zlufta, vratim se a ono proc na 32:) , bila bi šteta propustit malo hladnije vrijeme...:D :D :D Jedino kaj mi je u BIOS-u ostalo na 256 MB AGP, vrtio sam Ruby demo pa sam zaboravio vratiti. A ništ, budem malo digel FSB i izvrtil navečer, tak i tak je krajnji cilj bio 6500. |
Hm meni na 1024×768 izbacuje nekih 70tak FPS na Wings of fury doduše nemam, zadnji patch več neki tam od prije godine i pol
|
Citiraj:
Da nisi kaj usro sa driverima ili DX-om??? |
Da znam, moram vidjet, driveri su instalirani na čisto DX9 isto.
Ok proc je spušten na 2 gige al to nema preveć veze jer je FSB na 223. Driveri za grafu su Omega 2.5.36b ( Omega 4.4), FW isključen, AA 4 i FSAA 8, Prve dve pstavke high quality drugo dvoje isključeno, AGP 8X nekaj tu ne štima teško. |
Citiraj:
|
Da zaborivio sam da se za testiranje grafa stavi na defultne postavke u OGL i D3D uključi FW i naclocka do jaja.
|
Citiraj:
Razlika je 15 bodova max. Eventualno na Intelu u nekim igrama možeš nekaj dobiti ako forsaš FW i SBA skupa. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:11. |