|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
End now xp pro problem
Imam xp pro sa SP1 instaliranim.Kad ga hocu ugasit javlja se neki locallpr.exe koji je "not responding" i komp se jednostavno nece automatski ugasit.Prije toga ide end now prozorcic koji kad zavrsi pređe u not responding prozorcic. Probo sam tah locallpr obrisat sa svih mogucih mjesta ali se on nakon svakog restarta vraca bez obzira na to kaj je bio predhodno obrisan.
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Provaj ocistit komp sa spybotom i adawareom i skenirat ga na viruse i trojane.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
mislim da je dio nekog programa...
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
1. pokreni full system scan na viruse 2. pokreni adaware, spybot snd i cwshredder, pa hijack this, tim redosljedom. Obavezno ih updateaj prije scana. 3. instaliraj sve security updateove ili barem one bitnije. Windows??-KB823980 i Windows??-KB835732 npr. ako ces i onda imati problema, opet pokreni hijack this i postaj log ovdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Moja došadašnja iskustva S WInXp su da taj End Now prozor kad se gasi nikad ne dovrši dokraja pogotovo windows exploler
![]() |
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
nije dio explorera - pokusaj ovako uz pomoc task managera zaustavi sljedece procese locallpr,msdtcvs,msievc,msvcrtid,smssdtc ajde u C:\win**\system32 folder i izbrisi sve te filove koje nades i izbrisi ih u C:\ diru ako ih nades javi ako pomogne ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|