![]() |
End now xp pro problem
Imam xp pro sa SP1 instaliranim.Kad ga hocu ugasit javlja se neki locallpr.exe koji je "not responding" i komp se jednostavno nece automatski ugasit.Prije toga ide end now prozorcic koji kad zavrsi pređe u not responding prozorcic.
Probo sam tah locallpr obrisat sa svih mogucih mjesta ali se on nakon svakog restarta vraca bez obzira na to kaj je bio predhodno obrisan. |
Provaj ocistit komp sa spybotom i adawareom i skenirat ga na viruse i trojane.
|
mislim da je dio nekog programa...
|
1. pokreni full system scan na viruse
2. pokreni adaware, spybot snd i cwshredder, pa hijack this, tim redosljedom. Obavezno ih updateaj prije scana. 3. instaliraj sve security updateove ili barem one bitnije. Windows??-KB823980 i Windows??-KB835732 npr. ako ces i onda imati problema, opet pokreni hijack this i postaj log ovdje. |
Moja došadašnja iskustva S WInXp su da taj End Now prozor kad se gasi nikad ne dovrši dokraja pogotovo windows exploler
|
To nema veze s explor. Pokupio je nešto jer locallpr.exe nije neki standardni fajl. Probaj ga izbrisati (napravi negdje kopiju za svaki slučaj) pa vidi.
|
nije dio explorera -
pokusaj ovako uz pomoc task managera zaustavi sljedece procese locallpr,msdtcvs,msievc,msvcrtid,smssdtc ajde u C:\win**\system32 folder i izbrisi sve te filove koje nades i izbrisi ih u C:\ diru ako ih nades javi ako pomogne :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |