|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Hladnoća i DVDRW
Da li itko zna da li hladnoća utječe na rad DVD pržilice? Naime kod sestre mi računalo stoji u sobi u kojoj je većinom hladno i DVDRW je par mjeseci radio stabilno ali sad kod kopiranja DVD-a počeli problemi, jako dugo učitavanje i snimanje i tijekom te operacije cijeli Windowsi protrzavaju. Snimljeni video DVD stalno protrzava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Kod čitanja i nema toliko veze dok kod snimanja ima veliki uticaj jer se mora temperatura lasera mora dostići nekih 500 celzija ako me sjećanje ne vara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Snimanje više ovisi o mediju i samoj pržilici. Ako je medij loš te je još loša i kvaliteta zapisa, badava ti Hawaii u sobi.
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
uff, godinama mi je komp bio u sobi bez grijanja i znalo se desiti da nece da upali ujutro zimi (pa malo ugrij fenom, luda vremena ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
Kad je već ovakva tema, mene bi zanimalo koja je najniža temperatura na kojoj računalo može normalno raditi? Ima li neke mogućnosti da radi na -20 ? ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
moze raditi ali se nece upaliti ![]() zanemarimo problem nekih procesora pri paljenju na niskim temperaturama (dok nije prvoj budali palo na pamet isti zaliti tekucim dusikom za to valjda nitko nije ni znao ![]() ![]() a i kanta s cf karticom umjesto harda je imala isti problem, ocito ni one nisu cijepljene protiv hladnoce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|